«Πλήγμα» στην ΑΕΚ: Νοκ-αουτ με θλάση ο Τσούμπερ

«Πλήγμα» στην ΑΕΚ: Νοκ-αουτ με θλάση ο Τσούμπερ

O Στίβεν Τσούμπερ σύμφωνα με τις εξετάσεις που έγιναν έχει υποστεί θλάση στους κοιλιακούς. Εκτός ο Σιντιμπέ, μέσα ο Στάνκοβιτς.

Άσχημα ήταν το νέα που έφεραν στην ΑΕΚ οι εξετάσεις με του Στίβεν Τσούμπερ αφού όπως έδειξαν έχει υποστεί θλάση στους κοιλιακούς .

Ταυτόχρονα εκτός θα μείνει και ο Σιντιμπέ, ο οποίος κάνει αγώνα δρόμου για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα αφού δεν προπονήθηκε σήμερα λόγω μιας οσφυαλγίας που αντιμετωπίζει.

Διαβάστε επίσης: Εξελίξεις με Σιμάνσκι στην ΑΕΚ

Αντιθέτως ο Στάνκοβιτς ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή της Ένωσης για το ματς με τον Ατρόμητο και διεκδικεί τη θέση του βασικού τερματοφύλακα.

Ατομικά γυμνάστηκε και πάλι ο Τομ Φαν Βέερτ ενώ η προπόνηση του Σαββάτου είναι προγραμματισμένη στις 18.00 και στη συνέχεια θα γίνει γνωστή η αποστολή από τον Ματίας Αλμέιδα.

Η ενημέρωση της ΑΕΚ:

«Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς επανεντάχθηκε στο πρόγραμμα της ομάδας. Ο Στίβεν Τσούμπερ υποβλήθηκε σε εξετάσεις, από τις οποίες διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση στους κοιλιακούς. Ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ δεν προπονήθηκε λόγω οσφυαλγίας. Ο Τομ Φαν Βέερτ γυμνάστηκε ατομικά.

Η προπόνηση του Σαββάτου είναι προγραμματισμένη στις 18.00».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ