«Ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για τον Τικίνιο»

«Ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για τον Τικίνιο»

Η πορτογαλική εφημερίδα «A Bola» αναφέρεται στο ενδιαφέρον του Πέδρο Μαρτίνις για τον επιθετικό της Πόρτο και θεωρεί δεδομένη την κίνηση του Ολυμπιακού!

Πριν από λίγες ημέρες to10.gr αναφέρθηκε στην περίπτωση του Τικίνιο Σοάρες, του Βραζιλιάνου σέντερ φορ της Πόρτο, ο οποίος προκάλεσε αίσθηση στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο, υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς. Αποτελώντας έναν από τους αγαπημένους ποδοσφαιριστές του νέου προπονητή του Ολυμπιακού.

Στο σημερινό της φύλλο, η «A Bola» αναφέρει ως «δεδομένο» το ενδιαφέρον του 47χρονου τεχνικού για τον 27χρονο φορ των «Δράκων». Σημειώνοντας ότι «θα ενδιαφερθεί για να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του». Η πορτογαλική εφημερίδα σημειώνει ότι η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του Βραζιλιάνου επιθετικού είναι 40 εκατ. ευρώ. Κάτι, βεβαίως, που σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι αυτή είναι και η τιμή πώλησης του παίκτη.

Οι Πορτογάλοι αναφέρονται στα προβλήματα που είχε ο Τικίνιο με τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο και τη μεγάλη σύγκρουση που είχαν τον Ιανουάριο και σχεδόν οδήγησε τον παίκτη στην έξοδο. Η τιμή πώλησης που είχε θέσει τότε η Πορτογαλική ομάδα ήταν τα 5 εκατ. ευρώ, ωστόσο, ο Σοάρες είχε αποφασίσει να μείνει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ