Πάρντιου: «Στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε στους οπαδούς μας, ότι είμαστε εδώ για να παλέψουμε»

Πάρντιου: «Στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε στους οπαδούς μας, ότι είμαστε εδώ για να παλέψουμε»

Στην εμφάνιση που πραγματοποίησε η ομάδα του στο δεύτερο μέρος, στάθηκε ο Άλαν Πάρντιου μετά την νίκη επί του Ιωνικού.

Με μια ψυχωμένη εμφάνιση στην επανάληψη, ο Άρης επικράτησε με ανατροπή επί του Ιωνικού, επιστρέφοντας έτσι στις νίκες, έπειτα από δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα.

Στις δηλώσεις του μετά το ματς, ο τεχνικός των «κίτρινων», Άλαν Πάρντιου στάθηκε στην εικόνα που έδειξαν οι παίκτες του στο δεύτερο 45λεπτο, ενώ παράλληλα, αναφέρθηκε στην συμβολή που έχει η νίκη στην αλλαγή του κλίματος που υπάρχει στην ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Τι είπε ο Μίτσελ για Κασάμι, Φορτούνη και Λάιντνερ

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για το πόσο αποφορτίζει το κλίμα στον Άρη η νίκη επί του Ιωνικού: «Προφανώς ήταν πολύ σημαντικό γιατί υπήρχε μεγάλη πίεση τόσο από τους φιλάθλους όσο και από το ίδιο το σωματείο, αλλά και την ίδια την ομάδα γιατί είναι ένα μεγάλο κλαμπ. Ιδιαίτερα μετά από τον τρόπο που χάσαμε από την ΑΕΚ, έπρεπε να αλλάξουμε τα πράγματα και να διαλέξω μια εντεκάδα πιο ασφαλή. Παρ’ όλα αυτά πάλι μπήκαμε νευρικά. Ευτυχώς στο β’ ημίχρονο πιέσαμε λίγο παραπάνω, αλλάξαμε την τακτική μας, πετύχαμε δυο γκολ και πήραμε τη νίκη. Ίσως τα δύο σημαντικότερα γκολ κατά την παραμονή μου στην ομάδα».

Για το παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Την επόμενη εβδομάδα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι και η αυτοπεποίθηση που πήραμε με τη νίκη του Ιωνικού, θα μας βοηθήσει να προετοιμαστούμε κατάλληλα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ