Συλλαλητήριο: «Θέλουμε τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή στα γήπεδα» (pics)

Συλλαλητήριο: «Θέλουμε τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή στα γήπεδα» (pics)

To10.gr βρίσκεται στην Καμάρα και καταγράφει όσα γίνονται στο συλλαλητήριο του ΠΑΟΚ.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ μαζεύτηκε από τις 15:00 στην Καμάρα στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για όσα γίνονται σε βάρος του Δικέφαλου τον τελευταίο καιρό. Εκτός από οργανωμένους οπαδούς και απλούς φιλάθλους, παρόντες βρέθηκαν εκπρόσωποι της ΠΑΕ, της ΚΑΕ αλλά και του ΑΣ ΠΑΟΚ.

Από την Καμάρα ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα πάει με πορεία στην Τούμπα, όπου κοντά στο γήπεδο έχει στηθεί γιγαντοοθόνη για να δουν οι φίλοι της ομάδας το ματς με τον Πανιώνιο (στις 19:30) το οποίο είναι κεκλεισμένων των θυρών.

Στην Καμάρα βρίσκονται και τρεις παίκτες του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ, οι Πέλκας, Μαλεζάς και Μαουρίσιο, οι οποίοι δε θα αγωνιστούν στο ματς με την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Ο Στέλιος Μαλεζάς ανέβηκε και στην εξέδρα που στήθηκε στο συλλαλητήριο και είπε στον κόσμο: «Δε μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια. Εμείς μέχρι το τέλος θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Δεν τιμάνε το ποδόσφαιρο με αυτά που κάνουν. Το σημαντικό είναι ότι είστε εδώ μαζί μας. Θα πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί και να το δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο».

Επίσης μεταξύ άλλων μίλησε και ο Θανάσης Κατσαρής (πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ) και είπε: «Πρωταθλητή θέλουμε τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο όχι στα νοσοκομεία καο στα δικαστήρια. Μην πυροβολείτε την Μακεδονία μην σκοτώνεται την Θεσσαλονίκη. Λογαριάζεται χωρίς τον ξενοδόχο».

Το παρών από πλευράς ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο συλλαλητήριο της Καμάρας δίνουν οι κύριοι Ζουρνατζίδης, Σταυρόπουλος και Χορόζογλου. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ μάλιστα φρόντισε να στείλει το μήνυμα της από τα social media. «Εδώ είμαστε. Όλοι μαζί για τον ΠΑΟΚ μας. Όσο μας πληγώνουν τόσο μας πωρώνουν!».

Τουρσουνίδης: «Θα χωρίσουμε την Ελλάδα στα δύο!»

O Γιώργος Τουρσουνίδης μιλώντας στο συλλαλητήριο του κόσμου του ΠΑΟΚ (το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη) τόνισε ότι ο κόσμος του Δικέφαλου στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση και κανείς δεν μπορεί να φανταστεί που θα φτάσουν οι αντιδράσεις, όσο συνεχίζεται η αδικία. Χαρακτηριστικά επισήμανε ότι μπορεί να χωριστεί η Ελλάδα στα δύο!

Αναλυτικά ο βετεράνος άσος του ΠΑΟΚ είπε: «Χαιρετίζω τον ενδοξότερο λαό της Ελλάδας, τον λαό του ΠΑΟΚ! Είμαστε ξανά στους δρόμους, στις επάλξεις, για την αδικίας εις βάρος της ομάδας μας. Δε θα τους περάσει! Ο ΠΑΟΚ είναι δυνατός και ισχυρός και με αρωγό τον κόσμο, εσάς, θα στείλουμε μήνυμα ότι θα χωρίσουμε την Ελλάδα στα δύο. Δεν μπορούν να φανταστούν πού μπορούμε να φτάσουμε. Το πρωτάθλημα το πήραμε εμείς, δε μπορεί να μας το κλέψει κανείς στα δικαστήρια με τα ρολά και τα χαρτάκια. Μπροστάρης είναι ο Ιβάν Σαββίδης και εμείς θα πρέπει να τον βοηθήσουμε όλοι. Ο ΠΑΟΚ είναι ισχυρός. Θα μας βρουν μπροστά τους! Μη σταματήσετε ποτέ».

ΤΣΑΛΟΠΟΥΛΟΣ: «ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΕΦΙΑΛΤΕΣ»

Ο Αντώνης Τσαλόπουλος (πρόεδρος στο βόλεϊ του ΠΑΟΚ) είπε τα εξής: «Έχω γίνει 63 ετών και η αδικία έχει ποτίσει το πετσί μου. Ο Θεός μας έστειλε έναν άνθρωπο που μπορεί να κάνει πράξη τα όνειρα μας. Πρέπει όλοι να σταθούμε δίπλα στον Ιβάν Σαββίδη για να πετύχουμε το όνειρο μας. Να τους κάνουμε να βλέπουνε εφιάλτες. Πέρσι μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο βόλεϊ είπα στον Ιβάν Σαββίδη ότι τη νέα σεζόν έχει σειρά το ποδόσφαιρο, αλλά δεν μας άφησαν. Δε θα τους περάσει! Εμείς γίναμε ΠΑΟΚ για την ιδέα που λέγεται ΠΑΟΚ. Θα ήθελα να ζητήσω κάτι. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει η οικογένεια του ΠΑΟΚ δείτε ποιοι μας στηρίζουν και όταν έρθει η στιγμή να τους θυμηθείτε. Όλους τους άλλους να τους μαυρίσετε!»

ΦΩΚΑΣ: «Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΟΚ»

Ο Αριστείδης Φωκάς, ο οποίος είναι Βουλευτής Θεσσαλονίκης με την Ένωση Κεντρώων μίλησε στον κόσμο του ΠΑΟΚ στο συλλαλητήριο και είπε: «Το κατεστημένο της Αθήνα, όσο ζω και παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ, είναι το ίδιο. Το ΠΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό. Εμείς θα τους διαλύσουμε. Ο Λαός του ΠΑΟΚ θα τους διαλύσει. Ο ΠΑΟΚ φέτος έπρεπε να πάρει το νταμπλ. Εμείς ή κανείς! Ο ΠΑΟΚ είναι η αφορμή για να ανατρέψουμε το κατεστημένο της Αθήνας».

ΖΟΥΡΝΑΤΖΙΔΗΣ: «ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ»

Από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο συλλαλητήριο μίλησε τιμ μάνατζερ, Τέλης Ζουρνατζίδης. Μεταξύ άλλων τόνισε: «Υπάρχει πόλεμος! Πολλά χρόνια τώρα, αλλά ειδικά τους τελευταίους μήνες δύο λέξεις γυρνάνε στο μυαλό μας: Ως εδώ! Φτάνει! Όλοι στον ΠΑΟΚ είμαστε ένα για να κερδίσουμε αυτό τον πόλεμο. Θα δώσουμε τα πάντα για να δικαιωθεί η ομάδα μας. Κλείσανε την Τούμπα; Θα πάμε στο Παλατάκι! Τα κλείνουν όλα; Θα βγούμε στο δρόμο! Μόνο ενωμένοι μπορούμε να κερδίσουμε. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας, μοναδικός και πολύ δυνατός!»

ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ: «ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΕΤΟΣ»

Στην εξέδρα ανέβηκε από τους βετεράνους του ΠΑΟΚ ο Κούλης Αποστολίδης, ο οποίος τόνισε: «Φέτος συμπληρώνω 55 χρόνια στον ΠΑΟΚ. Ποτέ δεν έχει γίνει αυτό το πράγμα που συμβαίνει φέτος! Ούτε τη δεκαετία του 60′, ούτε τη 70′. Οι αφεντάδες του Λεκανοπεδίου συμπεριφέρονται έτσι στην επαρχία και στον ΠΑΟΚ. Σήμερα ο ΠΑΟΚ δίνει ξεκάθαρο μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση. Όσο διαρκεί αυτή η κατάσταση, όσο τα παιχνίδια δεν παίζονται εντός γραμμών, όσο δεν υπάρχει ισότητα, ο ΠΑΟΚ θα διεξάγει έναν έντιμο και διαρκή αγώνα. Περηφάνεια Άντισταση Όνειρο Κατάκτηση. Είμαστε δυνατοί και αξιοπρεπείς».

***Οι ομιλίες στην Καμάρα ολοκληρώθηκαν και ξεκίνησε η πορεία του κόσμου του ΠΑΟΚ προς το γήπεδο της Τούμπας, όπου έχει στηθεί και γιγαντοοθόνη για να δουν οι φίλοι του Δικέφαλου το ματς με τον Πανιώνιο, το οποίο είναι κεκλεισμένων των θυρών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ