Στάικος: «Θέλαμε τη νίκη αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο»

Στάικος: «Θέλαμε τη νίκη αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο»

Aπογοητευμένος από το τελικό αποτέλεσμα εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα Θανάσης Στάικος.

Ο Θανάσης Στάικος μίλησε στη NOVA μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΠΑΣ Γιάννινα με τον ΟΦΗ που έληξε ισόπαλος με σκορ 2-2.

Ο Έλληνας τεχνικός ήταν εμφανώς απογοητευμένος με το αποτέλεσμα και υπογράμμισε πως πρέπει η ομάδα του να βελτιωθεί και άλλο.

Διαβάστε επίσης: Η ραψωδία Γιαννιώτη, ο 12ος… κορυφαίος Σιδηρόπουλος και το μαρς- πέναλτι που έγινε επιθετικό φάουλ στο 90’+8’ (vid)

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο 41χρονος προπονητής του ΠΑΣ:

Για το παιχνίδι: «Έγινε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, κάποια διαστήματα είχαμε τον έλεγχο, κάποια ο ΟΦΗ, είχαμε κλασσικές ευκαιρίες κυρίως με τον Ροσέρο, το ματς έδειχνε ότι θα γύρει υπέρ μας. Είναι ένα σκορ που μας στεναχωρεί, οι παίκτες έκαναν καλή προσπάθεια, θέλαμε τη νίκη αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο αλλά θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε».

Για την ισοφάριση παρά το γεγονός ότι είχε περάσει και τρίτο αμυντικό: «Προσπαθήσαμε να ελέγξουμε τις μεγάλες μπάλες, είχαν γίνει σέντρες παράλληλες και ανησυχούσε η άμυνά μας, ήμασταν πιο σφιχτά αλλά δεχθήκαμε το γκολ, έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Για την ψυχολογία μετά τον έναν βαθμό: «Το ζητούμενο για μας ήταν η νίκη, δεν καταφέραμε να κερδίσουμε και πρέπει να προσπαθήσουμε για τη συνέχεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ