Μπακάκης: «Είμαι πολύ χαρούμενος στον Παναιτωλικό»

Μπακάκης: «Είμαι πολύ χαρούμενος στον Παναιτωλικό»

Χαρούμενος που είναι μέλος του Παναιτωλικού δήλωσε ο Μιχάλης Μπακάκης.

Ο Μιχάλης Μπακάκης επέστρεψε το εφετινό καλοκαίρι στον Παναιτωλικό μετά από ένα χρόνιο πέρασμά του από την ΑΕΚ.

Ο Έλληνας μπακ σε δηλώσεις του τόνισε πως είναι χαρούμενος που είναι μέλος του Παναιτωλικού και φάνηκε χαρούμενος για τον βαθμό στη Τρίπολη.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Γιατί έμειναν εκτός με τον ΠΑΟΚ, Μαρσέλο και Άβιλα

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Σίγουρα έχω βρει ένα κλίμα πολύ ωραίο, είμαι πολύ χαρούμενος στον Παναιτωλικό, έχω βρει άτομα που γνωρίζω, το κλίμα είναι πάρα πολύ ωραίο, είμαι και κοντά στον τόπο μου (σ.σ. Μεσολόγγι) που είναι πολύ σημαντικό οπότε χαίρομαι το ποδόσφαιρο.

Κοιτάξτε, άμα το δούμε γενικά, όλες οι ομάδες με τον Αστέρα Τρίπολης εδώ στην έδρα αυτή δυσκολεύονται κάθε χρόνο, οπότε είναι προς το θετικό το αποτέλεσμα γιατί είναι ένας σημαντικός πόντος για τη βαθμολογία αλλά και για την ψυχολογία. Και η ομάδα έκανε αρκετά καλή εμφάνιση, περισσότερο στο αμυντικό κομμάτι επειδή δεχτήκαμε μόνο μία φάση από ένα στημένο, οπότε είμαστε ευχαριστημένοι και στη συνέχεια θα δείξουμε ακόμη περισσότερα πράγματα και στο επιθετικό κομμάτι

Όσο να ‘ναι μπαίνουν διάφοροι παίκτες μέσα στην ενδεκάδα, συζητάμε περισσότερο μεταξύ μας…. κι εγώ είμαι καινούριος, την προηγούμενη εβδομάδα ήταν ο Χατζηθεοδωρίδης τώρα μπήκε ο Χουχούμης, όσο να ‘ναι θέλουμε κάποια παιχνίδια για να δεθούμε στην άμυνα. Σήμερα είχαμε πολύ καλή επικοινωνία, μας βοήθησαν πολύ τ’ αμυντικά χαφ και γενικά όλα τα παιδιά στο αμυντικό κομμάτι. Είχαμε και μια μεγάλη ευκαιρία με τον Κολοβό στο πρώτο ημίχρονο να βάλουμε γκολ αλλά κρατάμε την καλή αμυντική συνοχή που είχαμε και συνεχίζουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ