Οι ενοχλήσεις του Εμβιλά, η συζήτηση με τον Μίτσελ, ο ΠΑΟΚ και οι λύσεις Σαμασέκου, Μπουχαλάκη

Οι ενοχλήσεις του Εμβιλά, η συζήτηση με τον Μίτσελ, ο ΠΑΟΚ και οι λύσεις Σαμασέκου, Μπουχαλάκη

Ο Γιαν Εμβιλά πονάει στην ποδοκνημική από το χτύπημα που δέχθηκε στο Μπακού, αλλά είπε στον Μίτσελ ότι δεν το συζητάει να χάσει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Το όνομά του συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Ολυμπιακού ενόψει του σημερινού ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Και είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί κιόλας. Όχι επειδή ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του. Αλλά διότι ο ίδιος έθεσε εαυτόν στη διάθεση της ομάδας του. Ο Γιάν Εμβιλά, περί ου ο λόγος, άφησε στην άκρη το χτύπημα στον αστράγαλο και ενημέρωσε το προπονητικό και ιατρικό επιτελείο ότι θέλει να αγωνιστεί κόντρα στους Θεσσαλονικείς.

Ο Γάλλος αμυντικός μέσος είδε το πόδι του να πρήζεται μετά το εκτός ορίων χτύπημα που δέχθηκε στο παιχνίδι με την Καραμπάγκ στο Μπακού. Για την ακρίβεια, το πρήξιμο δεν έχει υποχωρήσει πλήρως.

Αλλά επειδή δεν πρόκειται για κάποιον μυϊκό τραυματισμό, που μπορεί να γίνει χειρότερος εάν αγωνιστεί, ο Εμβιλά, στη συζήτηση που είχε με τον Μίτσελ στο Ρέντη, εξήγησε ότι θεωρεί πως θα είναι απόλυτα έτοιμος το βράδυ της Δευτέρας. Ακόμη κι αν χρειαστεί να πάρει αντιφλεγμονώδη ή να κάνει ένεση.

Ο Εμβιλά προπονήθηκε κανονικά, αλλά θα δοκιμάσει και σήμερα, για να είναι 100% βέβαιο ότι είναι έτοιμος να παίξει χωρίς ενοχλήσεις και χωρίς να τον επηρεάζει ο τραυματισμό.

Σε λίγες ώρες, λοιπόν, αναμένεται να δοκιμάσει το πόδι του στις εγκαταστάσεις του Ρέντη κι αν ο ίδιος αισθάνεται καλά, τότε ο Μίτσελ θα τον χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα. Εάν όχι, μπορεί να τον έχει στον πάγκο. Το δεύτερο σενάριο, ωστόσο, αυτή τη στιγμή μοιάζει το αουτσάιντερ, με βάση την επιθυμία του Γάλλου μέσου.

Από εκεί και πέρα, εάν φτάσουμε στο απευκταίο σενάριο ο Εμβιλά να μην μπορεί να ξεκινήσει, τότε δεν αποκλείεται να δούμε για πρώτη φορά τον Ντιαντιέ Σαμασέκου να ξεκινάει βασικός.

Αν και τη συγκεκριμένη θέση θα διεκδικήσει και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, ωστόσο, επειδή ο Μίτσελ, το «6άρι» του στο σημερινό παιχνίδι, σκοπεύει να το χρησιμοποιήσει σαν λίμπερο… μπροστά από τους στόπερ, ο Αφρικανός μέσος φαντάζει πιο πιθανός.

Βεβαίως, όλα αυτά με την υποσημείωση ότι δεν θα μπορέσει να παίξει ο Εμβιλά. Ο οποίος, ωστόσο, εάν περνάει από το χέρι του και είναι ιατρικά εφικτό, δεν πρόκειται να χάσει το ντέρμπι…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ