Επικοινωνία Σαββίδη με τους παίκτες του ΠΑΟΚ μετά το Καραϊσκάκη – Το μήνυμα του

Επικοινωνία Σαββίδη με τους παίκτες του ΠΑΟΚ μετά το Καραϊσκάκη – Το μήνυμα του

Ο Ιβάν Σαββίδης είχε επικοινωνία μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού με τους παίκτες και τους στενούς του συνεργάτες στον ΠΑΟΚ και μοίρασε συγχαρητήρια.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-1 του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη για την 8η αγωνιστική της Superleague και τον προσπέρασε στη βαθμολογία για έναν βαθμό.

Ο Δικέφαλος του βορρά παρότι είδε τους ερυθρόλευκους να χάνουν πολλές και κλασικές ευκαιρίες, κατάφερε να πάρει το τρίποντο χάρη στο αυτογκόλ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου και το γκολ του Νάρεϊ και να βρεθεί στο -9 από τον Παναθηναϊκό και την κορυφή.

Όπως είναι λογικό στον ΠΑΟΚ υπήρχε ικανοποίηση για το αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκη, ενώ και ο Ιβάν Σαββίδης μετά την ολοκλήρωση του ματς είχε επικοινωνία με την ομάδα.

Συγκεκριμένα, ο μεγαλομέτοχος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ μίλησε με τους στενούς του συνεργάτες στην ομάδα και ζήτησε να μεταφέρουν σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο τα συγχαρητήρια από την πλευρά του.

Ακόμα, ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή για την εμφάνιση που έκανε η ομάδα στο Καραϊσκάκη, αλλά και για τον χαρακτήρα που έδειξαν, πέρα από το αποτέλεσμα. Ακόμα, πέρα από τα συγχαρητήρια ο Σαββίδης έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια και τόνισε ότι ο Δικέφαλος μπορεί να αντιστρέψει την κατάσταση και να πλησιάσει στην κορυφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ