Μελισσανίδης: «Ο Μπαλτάκος πιο Παναθηναϊκός από τον Αλαφούζο – Δεν υπάρχει ΑΕΚτζής στην ΕΠΟ»

Μελισσανίδης: «Ο Μπαλτάκος πιο Παναθηναϊκός από τον Αλαφούζο – Δεν υπάρχει ΑΕΚτζής στην ΕΠΟ»

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης φιλοξένησε τους ρεπόρτερ της ΑΕΚ στην «Opap Arena» και είπε ατάκες που θα συζητηθούν.

Όπως συνηθίζει κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Δημήτρης Μελισσανίδης συναντήθηκε με τους ρεπόρτερ της ΑΕΚ τους οποίους φιλοξένησε αυτή τη φορά στην «Opap Arena».

Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης δεν άφησε τίποτα ασχολίαστο, με την αναφορά του σε Μπαλτάκο, ΕΠΟ και Αλαφούζο και τις σχετικές ατάκες του να προκαλούν εντύπωση.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτο αυτό που συμβαίνει με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο…

Μάλιστα, ξεκαθάρισε πως θέλει φυσικά να πάρει το πρωτάθλημα η ΑΕΚ, αλλά αν δεν τα καταφέρει, προτιμά να το πάρει ο Παναθηναϊκός.

Όσα είπε σχετικά ο Μελισσανίδης:

-Για το πως θα καλυτερεύσουν τα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο:

«Πρέπει να γίνει αναβάθμιση, πρέπει να σταματήσει η τοξικότητα από όλους. Θα μείνουν στο τέλος μόνοι τους οι τοξικοί, θα το καταλάβουν. Έτσι σκέφτομαι εγώ το ποδόσφαιρο. Άλλοι θέλουν να έχουν Γκρανκάσες στις Ομοσπονδίες. Τον Μπαλτάκο εγώ τον εκτιμώ σαν άνθρωπο και επιστήμονα. Του κάνουν πόλεμο. Θέλουν να βάλουν τους δικούς τους. Και να σας πω και κάτι άλλο, κανένας ΑΕΚτζής δεν είναι στην ΕΠΟ. Ο Μπαλτάκος είναι Παναθηναϊκός. Πιο Παναθηναϊκός από τον Αλαφούζο. Είναι έντιμος. Άστον να δούμε τι θα κάνει. Θα κριθεί και αυτός».

-Για τη μάχη του τίτλου:

«Κανείς δεν ξέρει ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα. Κάποτε ξέραμε από πριν τι θα γίνει. Πιστεύουμε ότι έχουμε καλή ομάδα. Έχουμε έδρα, η διαδρομή θα δείξει. Και ο Παναθηναϊκός είναι δυνατός, μια νοικοκυρεμένη ομάδα. Θέλω να το πάρει η ΑΕΚ φυσικά! Αλλά να σας πω κάτι, αν δεν το πάρει η ΑΕΚ, χίλιες φορές να το πάρει ο Παναθηναϊκός. Μεγάλη ομάδα είναι, μετά από τόσα χρόνια μπορεί να το δικαιούται. Στη διεκδίκηση όμως είναι και ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ, θα δούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ