Στις 18 Ιανουαρίου αρχίζει η δίκη για την δολοφονία του Άλκη

Στις 18 Ιανουαρίου αρχίζει η δίκη για την δολοφονία του Άλκη

Η 18 Ιανουαρίου του 2023 ορίστηκε ως η ημερομηνία έναρξης της δίκης για την δολοφονία του 19χρόνου Άλκη Καμπανού ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης.

Ένα χρόνο σχεδόν μετά το μοιραίο γεγονός (1/2/2022) θα διεξαχθεί η δίκη για την δολοφονία του 19χρόνοι  Άλκη Καμπανού στην Θεσσαλονίκη.

Η οικογένεια του Άλκη είχε υποβάλλει αίτημα η δίκη να διεξαχθεί στην Αθήνα για λόγους ασφαλείας, ο Άρειος Πάγος ωστόσο το απέρριψε. Η δίκη λοιπόν θα διεξαχθεί ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε επίσης: Τι είπε ο Τεν Χαγκ για την αποχώρηση του Ρονάλντο

Κατηγορούμενοι είναι δώδεκα νέοι, οπαδοί του ΠΑΟΚ, οι οποίοι βρίσκονται προσωρινά στις φυλακές.  Οι συγκεκριμένοι κατηγορούνται για ανθρωποκτονία με δόλο, τετελεσμένη (στην περίπτωση του 19χρονου) και σε απόπειρα (στην περίπτωση ενός εκ των τραυματισμένων φίλων του), από κοινού, όπως επίσης για επίθεση και κατοχή αντικειμένων που μπορούν να προκαλέσουν σωματικές βλάβες, με τις επιβαρυντικές διατάξεις του Αθλητικού Νόμου, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Παράλληλα ένας από αυτούς διώκεται για απόπειρα ανθρωποκτονίας για την περίπτωση του δεύτερου τραυματισμένου φίλου του δολοφονηθέντος, και οι υπόλοιποι 11 ως απλοί συνεργοί στη συγκεκριμένη πράξη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ