Παναθηναϊκός : Ξεκινά ο Λουτσιάνο, εκτός ο Κουλιμπαλί

Παναθηναϊκός : Ξεκινά ο Λουτσιάνο, εκτός ο Κουλιμπαλί

Βασικός έπειτα από επτά μήνες αναμένεται να ξεκινήσει ο Λουτσιάνο κόντρα στον Ατρόμητο. Εκτός ο Κουλιμπαλί. Ο Οικονόμου αντί του Ινσούα, παίζεται μία θέση δίπλα στον Κουρμπέλη.

Ο Λουτσιάνο Νέβες είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει βασικός κόντρα στον Ατρόμητο έπειτα από σχεδόν επτά μήνες και τον σοβαρό τραυματισμό που είχε στις 21/9/17 κόντρα στην ΑΕΛ για το κύπελλο. Ο Βραζιλιάνος έπαιξε και εναντίον της ΑΕΚ βέβαια, αλλά ως αλλαγή.

Αντίθετα, έμεινε εκτός για το αυριανό παιχνίδι ο Ουσμάν Κουλιμπαλί. Ο Αφρικανός δεξιός μπακ χαφ ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη δεξιά πλευρά στη λεκάνη κι ακολουθεί θεραπευτική αγωγή.

Οι πιθανότεροι να ξεκινήσουν κόντρα στον Ατρόμητο είναι οι εξής: Ο Βλαχοδήμος στο τέρμα, ο Γιόχανσον στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Οικονόμου στο αριστερό. Ο Κουρμπέλης θα είναι ο ένας κεντρικός αμυντικός με επικρατέστερο για παρτενέρ τον Κολοβέτσιο και αουτσάιντερ φυσικά τον Αυλωνίτη.

Οι Κάτσε, Τζανδάρης θα είναι τα αμυντικά χαφ, ο Λουντ δεξιά, ο Μουνιέ αριστερά και ο Λουτσιάνο πίσω από τον Δώνη. Δεν αποκλείεται φυσικά Λουντ και Μουνιέ να αλλάξουν πλευρές, αλλά ο Φινλανδός μην ξεχνάμε ότι είναι καλύτερος ανασταλτικά και στην πλευρά του κινείται ο Ουάρντα, οπότε θα χρειαστεί να δίνει αλληλοκάλυψη στον Γιόχανσον.

Στην αποστολή που αποτελείται από 20 παίκτες είναι ακόμα οι Διούδης, Μολίνς, Μυστακίδης, Ευαγγέλου, Χατζηγιοβάνης, Στάικος, Αποστολάκης, Εμμανουηλίδης. Εκτός είναι επίσης ο Ινσούα, ο οποίος αποβλήθηκε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ κι ο Μπουζούκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ