Η απάντηση του Καστίγιο: «Ο Ολυμπιακός 20, οι άλλοι 4 – Τι γέλιο έχετε…» (pic)

Η απάντηση του Καστίγιο: «Ο Ολυμπιακός 20, οι άλλοι 4 – Τι γέλιο έχετε…» (pic)

Η ανάρτηση του Νέρι Καστίγιο για τα πρωταθλήματα των τελευταίων 24 ετών.

Ο Νέρι Καστίγιο λατρεύει τον Ολυμπιακό και δεν το κρύβει.

Ο βετεράνος άσος των Πειραιωτών, που κατέκτησε έξι πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα με την ερυθρόλευκη φανέλα, την περασμένη Δευτέρα βρέθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» και παρακολουθήσει από κοντά το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης: Η ιεραρχία στο «10», ο Χάμες, η «αλλαγή» Ματιέ, η ιδιαιτερότητα με Μπιέλ, οι Αγκιμπού, Χουάνγκ και ο… Φορτούνης

Μετά την ήττα των Πειραιωτών, ο Νέρι Καστίγιο δέχθηκε πολλά μηνύματα από οπαδούς του ΠΑΟΚ, οι οποίοι θέλησαν να τον πικάρουν για την ήττα των πρωταθλητών.

Ο Νέρι, όμως, δεν έμεινε με… σταυρωμένα τα χέρια και απάντησε στους ασπρόμαυρους, αλλά και στους οπαδού του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ. Ο παλαίμαχος άσος ανέβασε στα social media μια φωτογραφία με τα τελευταία 24 πρωταθλήματα. Μια χρονική διάρκεια, στην οποία ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει 20 φορές τον τίτλο, ενώ ο Παναθηναϊκός μόλις δύο και από μία οι ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

«Εχετε δίκιο τελικά, σας κλέβουμε. Όταν είναι 24 χρόνια και έχει ο Ολυμπιακός 24, ο Παναθηναϊκός 2, ο ΠΑΟΚ 1 και η ΑΕΚ 1. Τι γέλιο έχετε», ανέφερε στο μήνυμά του ο Νέρι Καστίγιο.

Δείτε την ανάρτησή του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ