Τι γράφουν στην Ισπανία για το μέλλον του Μαρσέλο

Τι γράφουν στην Ισπανία για το μέλλον του Μαρσέλο

Η ισπανική ιστοσελίδα «Don Balon» αναφέρεται στο μέλλον του Μαρσέλο. Πώς συνδέεται ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ με τον Γκάρεθ Μπέιλ;

Ο Μαρσέλο αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές που έχουν γίνει ποτέ στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ένας παίκτης με σπουδαία καριέρα, αμέτρητους τίτλους και 15 χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης, αγωνίζεται με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ παρά το γεγονός ότι έχει αποχωρήσει από τη βασίλισσα συνεχίζει και απασχολεί τα ισπανικά ΜΜΕ, μιας και πρόκειται για έναν θρύλο των μερένχες και η ιστοσελίδα «Don Balon» αναφέρθηκε στο μέλλον του.

Συγκεκριμένα, οι Ισπανοί αποκαλύπτουν σε σημερινό δημοσίευμα τους πως ο Μαρσέλο του χρόνου κατά πάσα πιθανότητα θα αγωνίζεται στο MLS και στις ΗΠΑ, ενώ τονίζεται ότι εκεί θα βρει ξανά τον συμπαίκτη του στη Ρεάλ Μαδρίτης, Γκάρεθ Μπέιλ.

Ο Βραζιλιάνος μπακ του Ολυμπιακού σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι πιθανό να αγωνίζεται στην Λος Άντζελες FC μαζί με τον Ουαλό, αν και όπως λένε οι Ισπανοί υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μείνει ακόμη μια σεζόν στην Ελλάδα και τους Πειραιώτες. Κάτι που φαίνεται πως θα αποφασίσει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ