Ελίασον: «Είναι τρέλα να παίζεις στην OPAP Arena»

Ελίασον: «Είναι τρέλα να παίζεις στην OPAP Arena»

Ο Νίκλας Ελίασον σε δηλώσεις του αποθέωσε τον κόσμο της ΑΕΚ και μίλησε και για το ματς του Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Νίκλας Ελίασον έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την μεταγραφή του στην ΑΕΚ, το νέο γήπεδο αλλά και το ματς του Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Σουηδός εξτρέμ αποθέωσε τον κόσμο της ΑΕΚ για την ατμόσφαιρα στην «OPAP Arena» αλλά μίλησε και για τη συνεργασία του εντός γηπέδου με τον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ.

Διαβάστε επίσης: Γκατσίνοβιτς: «Μεγάλο πλεονέκτημα το νέο γήπεδο, μας δίνει έξτρα ενέργεια και κίνητρο»

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον «Δικέφαλο»:

Για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Στον θεσμό του Κυπέλλου από τη στιγμή που σε αυτή τη φάση το παιχνίδι ήταν νοκ-άουτ, το πιο σημαντικό ήταν να βγούμε στο γήπεδο για να πάρουμε τη νίκη και να εξασφαλίσουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Φυσικά, θέλουμε να φτάσουμε ως το τέλος στη διοργάνωση και να την κατακτήσουμε. Όπως τον ίδιο στόχο έχουμε και στο πρωτάθλημα. Για εμάς λοιπόν το πιο σημαντικό ήταν να δείξουμε επαγγελματισμό και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Συνεπώς είμαστε χαρούμενοι που το καταφέραμε»,

Για το rotation του Αλμέιδα στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Σίγουρα, έχουμε αρκετή ποιότητα στο ρόστερ. Ακόμα και αν υπήρχαν παίκτες που δεν είχαν αρχίσει τόσο πολύ στην αρχική ενδεκάδα στα προηγούμενα παιχνίδια στο πρωτάθλημα, έδειξαν ότι διαθέτουν ποιότητα. Είναι πολύ σημαντικό που έχουμε ποιότητα και βάθος στο ρόστερ. Η ομάδα έχει παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν είτε ξεκινούν στο αρχικό σχήμα είτε έρχονται από τον πάγκο».

Για τους φιλάθλους της ΑΕΚ και το νέο γήπεδο: «Οι οπαδοί μας είναι τρομεροί. Σε κάθε παιχνίδι μας σπρώχνουν προς τη νίκη και είναι απίστευτο να παίζεις μπροστά σε αυτή την ατμόσφαιρα. Σου αφήνουν ένα εξαιρετικό συναίσθημα, ειδικά από τη στιγμή που τους κάνουμε χαρούμενους με τις νίκες. Είναι ένα τρελό συναίσθημα να παίζουμε κάθε βδομάδα μπροστά σε αυτό το κοινό. Ακόμα και σε αυτό το παιχνίδι Κυπέλλου δημιούργησαν μια εξαιρετική ατμόσφαιρα καθ’ όλη τη διάρκεια του 90λεπτου. Ήταν πραγματικά εντυπωσιακό».

Για το σερί θετικών αποτελεσμάτων και τη συνέχεια: «Πρέπει να συνεχίσουμε με ταπεινότητα και με την ίδια συγκέντρωση αποδεικνύοντας σε κάθε παιχνίδι την ίδια θέληση για νίκες. Τώρα μας περιμένει ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς. Κανένα παιχνίδι πρωταθλήματος δεν είναι εύκολο. Και στο επόμενο ματς που ακολουθεί πρέπει να του δώσουμε την ίδια προσοχή σε κάθε ένα από τα 90 λεπτά για να πάρουμε ακόμα τρεις πόντους».

Για την επιλογή του να έρθει στην ΑΕΚ: «Είμαι πολύ χαρούμενος στην ΑΕΚ και με τον τρόπο που αγωνιζόμαστε. Η ομάδα διαθέτει πολλούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές κάτι που με βοηθάει αρκετά. Προσωπικά μου αρέσει το ίδιο είτε αγωνίζομαι στη δεξιά πλευρά είτε στην αριστερή. Είμαι πολύ χαρούμενος, αισθάνομαι καλά σε κάθε ματς που αγωνίζομαι».

Για τη συνεργασία του εντός γηπέδου με τον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ: «Ήταν πολύ καλός στο ντεμπούτο του. Είναι ένας παίκτης με πολύ μεγάλη εμπειρία τόσο σε συλλογικό επίπεδο όσο και με την Εθνική Γαλλίας. Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και είχαμε μια καλή συνεργασία στη δεξιά πλευρά».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ