Η μαύρη αλήθεια της Super League: Ένας Έλληνας στους 22 της Λεωφόρου

Η μαύρη αλήθεια της Super League: Ένας Έλληνας στους 22 της Λεωφόρου

Στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Άρη στη Λεωφόρο, ο μοναδικός Έλληνας που αγωνίστηκε στο πρώτο ημίχρονο ήταν ο Φώτης Ιωαννίδης, ενώ στις εξέδρες του γηπέδου βρίσκεται και ο Γκουστάβο Πογέτ.

Παναθηναϊκός και Άρης κοντράρονται στη Λεωφόρο για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, με ένα αξιοπερίεργο στατιστικό να ξεχωρίζει από το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης. Κι αυτό γιατί συγκεντρωτικά για τις δύο ομάδες, αγωνίζεται μόνος ένας Έλληνας ποδοσφαιριστής, ο Φώτης Ιωαννίδης από πλευράς Παναθηναϊκού.

Διαβάστε επίσης: Σοκ στην Τούμπα με Τσαούση και Λύρατζη στον ΠΑΟΚ!

Συγκεκριμένα ο Άρης έχει παραταχθεί με έντεκα ξένους τους: Κουέστα, Φαμπιάνο, Εν’ Κουλού, Μαζικού, Οντουμπάτζο, Ετέμπο, Νταμπό, Εμπακατά, Ιτούρμπε, Ματέο Γκαρσία, Ζερβίνιo, ενώ για το «τριφύλλι» που έχει τον Ιωαννίδη στην επίθεση ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει επίσης τους: Μπρινιόλι, Μάγκνουσον, Σένκεφελντ, Σάντσες, Χουάνκαρ, Ρούμπεν Πέρεθ, Τσέριν, Μπερνάρντ, Παλάσιος, Βέρμπιτς.

Μάλιστα στις εξέδρες του γηπέδου της Λεωφόρου, βρίσκεται και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδος, Γκουστάβο Πογέτ. Ο Ουρουγουανός προπονητής βέβαια δεν έχει μεγάλη ευκαιρία μέχρι στιγμής να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα καθώς μόνο ο νεαρός επιθετικός του «τριφυλλιού» βρίσκεται στο γήπεδο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ