«Τρέλα» από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού: Μέχρι και 15.000 στον Βόλο

«Τρέλα» από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού: Μέχρι και 15.000 στον Βόλο

Ο Βόλος ανοίγει το Πανθεσσαλικό για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που αναμένεται να το... βάψουν πράσινο καθώς δεν αποκλείεται να βρεθούν στις κερκίδες ακόμη και 15.000.

Ο ενθουσιασμός των οπαδών του Παναθηναϊκού για το 9Χ9 στο πρωτάθλημα είναι κάτι παραπάνω από εμφανής, με τον Βόλο να είναι ο επόμενος αντίπαλος για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ένα παιχνίδι στο οποίο οι «πράσινοι» θα έχουν τον κόσμο τους στο πλευρό τους αφού ο Αχιλλέας Μπέος αποφάσισε να δώσει εισιτήρια στους φιλοξενούμενους.

Αν και αρχικά ο Παναθηναϊκός είχε πάρει 5.000 εισιτήρια, δεν αποκλείεται στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού να βρεθεί το βράδυ του Σαββάτου ακόμα και τριπλάσιος αριθμός οπαδών του «τριφυλλιού». Η ζήτηση είναι τεράστια και σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι ελάχιστα τα εισιτήρια που έχουν μείνει προς πώληση για την… ιστορική αυτή εκδρομή.

Διαβάστε επίσης: Όλα τα σενάρια για τον Ολυμπιακό: Τι ψάχνει στη Γερμανία, τι θέλει στο Ναντ – Καραμπάγκ, τι συμβαίνει στην ισοβαθμία (vids)

Έτσι ο Παναθηναϊκός θα είναι σαν να παίζει εντός έδρας κόντρα στον Βόλο όπου με νίκη θα πετύχει το απόλυτο ρεκόρ, αφού ποτέ ξανά στην ιστορία του δεν είχε ξεκινήσει το πρωτάθλημα με 10Χ10.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ