Παναθηναϊκός: Παίρνει κι άλλα εισιτήρια για το ματς με τον Βόλο

Παναθηναϊκός: Παίρνει κι άλλα εισιτήρια για το ματς με τον Βόλο

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού φαίνεται ότι θα κατακλύσουν το Πανθεσσαλικό με συνέπεια ο Βόλος να ανοίγει μέσα στην ημέρα κι άλλες θύρες.

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει με τα εισιτήρια στο Σαββατιάτικο ματς με τον Βόλο από του φίλους του Παναθηναϊκού που θέλουν με κάθε τρόπο να δείξουν την αγάπη τους για την ομάδα.

Επίσημα τα εισιτήρια που έχει πάρει η ΠΑΕ είναι 5000 όμως ήδη θεωρείται σίγουρο πως πάνω από 15.000 θα βρίσκονται στο Πανθεσσαλικό.

Διαβάστε επίσης: Νέντοβιτς: Έφυγε από τον Παναθηναϊκό και αγνοείται (vids)

Αφού όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί, τα οποία βρίσκονται στην αριστερή πλευρά του γηπέδου όπως το δείχνει η τηλεόραση και η ΠΑΕ Βόλος φαίνεται πως εντός της ημέρας θα ανοίξει κι άλλες θύρες.

Έτσι οι Πράσινοι θα έχουν ως 12ο παίκτη τον κόσμο του που θα γεμίσει το στάδιο με σκοπό το 10χ10 στην εφετινή Superleague.

Ταυτόχρονα με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση που γνωστοποιεί πως θα διαθέσει εισιτήρια για όλους τους φιλάθλους της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι σήμερα, Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022 και ώρες 13:00-20:30, θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης» (δίπλα από τη θύρα 3) εισιτήρια του αγώνα Βόλος – Παναθηναϊκός (28/10, 19:30, Πανθεσσαλικό Στάδιο).

Όλα τα αιτήματα που υπέβαλαν οι φίλαθλοι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας έχουν γίνει αποδεκτά και για την παραλαβή τους πρέπει να έχουν διαθέσιμα ονοματεπώνυμα και ΑΜΚΑ των κατόχων εισιτηρίου στο συγκεκριμένο αγώνα, όπως αυτά υποβλήθηκαν στο σχετικό προς την ΠΑΕ αίτημα. Η αξία εκάστου εισιτηρίου είναι 20€ και η πληρωμή του θα γίνεται αποκλειστικά με μετρητά. Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να έχουν το ακριβές αντίτιμο του εισιτηρίου.

Πέραν όσων έχουν υποβάλει αίτημα, όποιοι φίλαθλοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδας μας στον Βόλο, μπορούν να προσέλθουν σήμερα τις προαναφερθείσες ώρες και να αγοράσουν το εισιτήριό τους. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ