Κόλμαν: «Είχαμε πάρα πολλά προβλήματα αμυντικά»

Κόλμαν: «Είχαμε πάρα πολλά προβλήματα αμυντικά»

Στην πολύ κακή αμυντική λειτουργία της ομάδος του κόντρα στον Λεβαδειακό στάθηκε ο Κρις Κόλμαν.

Ο Ατρόμητος ηττήθηκε δίκαια με 2-1 από τον Λεβαδειακό που κατέγραψε την πρώτη του νίκη στην εφετινή Superleague και μετά τη λήξη του ματς δηλώσεις έκανε ο προπονητής των φιλοξενούμενων Κρις Κόλμαν.

Ο Ουαλός τεχνικός στάθηκε στην κακά αμυντική λειτουργία των παικτών του ενώ τόνισε πως υπήρχε μια ανεξήγητη νευρικότητα κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Διαβάστε επίσης: Τα νεότερα για Μπα και Βαλμπουενά: Η πρώτη εκτίμηση και η… Λεωφόρος

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είχαμε πάρα πολλά προβλήματα αμυντικά. Δεν είχαμε την απαραίτητη συνοχή κι αυτό μας κόστισε πάρα πολύ, δηλαδή είχαμε πάρα πολλά προβλήματα στην άμυνα. Είχαμε μια ανεξήγητη νευρικότητα, ειδικά στο αμυντικό σκέλος το οποίο επηρέασε και τον ρυθμό μας συνολικά. Ερχόμασταν δεύτεροι στις μπάλες κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα το να δεχτούμε αντεπιθέσεις κι αυτές οι αντεπιθέσεις ήταν που έφεραν το αρνητικό αποτέλεσμα».

Και συνέχισε.«Εχασαν και το πέναλτι. Θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει εκεί, έβαλαν το δεύτερο γκολ. Σε κάθε επίθεσή τους είχαμε μια ανεξήγητη νευρικότητα κι αυτό μας κόστισε. Θεωρώ ότι έχουμε χάσει στα δύο τελευταία παιχνίδια, όπως και στο ματς με τον Βόλο, τη συνοχή μας και το να είμαστε συμπαγείς στην άμυνα κι αυτό είναι το οποίο μας κοστίζει και σ’ αυτό θα πρέπει να δουλέψουμε για να βελτιωθούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ