ΠΑΟΚ : Με το μυαλό στο Κύπελλο

ΠΑΟΚ : Με το μυαλό στο Κύπελλο

Ο ΠΑΟΚ αφήνει γρήγορα πίσω του τη νίκη επί του Πανιωνίου στο πρωτάθλημα και στρέφεται στον επαναληπτικό του Κυπέλλου όπου αντιμετωπίζει και πάλι την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Ο ΠΑΟΚ έκανε το καθήκον του και το Σάββατο (14/4) νίκησε τον Πανιώνιο στην κεκλεισμένων των θυρών Τούμπα. Πλέον ο δικέφαλος στρέφει την προσοχή του στον επαναληπτικό του Κυπέλλου, όπου την Τρίτη (17/4, 19:00) αντιμετωπίζει και πάλι την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Στο πρώτο ματς η ομάδα του Λουτσέσκου είχε επικρατήσει με 3-1, συνεπώς η πρόκριση στον τελικό του θεσμού βρίσκεται αποκλειστικά στα χέριαης.

Για το συγκεκριμένο ματς, ο Ρουμάνος τεχνικός αναμένεται να έχει στη διάθεσή του και τον Χοσέ Κρέσπο , ο οποίος αντικαταστάθηκε προληπτικά λόγω ενόχλησης στον οπίσθιο μηριαίο. Την Κυριακή (15/4), ο Ισπανός ακολούθησε θεραπεία κι εκτός απροόπτου θα είναι έτοιμος ν’αγωνιστεί.

Από εκεί και πέρα, ο Στέλιος Μαλεζάς συνέχισε ειδικό πρόγραμμα όπως κι ο Μάρκο Μιχόγεβιτς (οπίσθιο μηριαίο) και το ιατρικό τιμ προσανατολίζεται στο μα τους έχει διαθέσιμους για το ματς με την Ξάνθη.

Επίσης να αναφέρουμε πως όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον Πανιώνιο έκαναν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι προπόνηση με ασκήσεις για κατοχή, κυκλοφορία και τακτική.

Τέλος να σημειωθεί οτι τη Δευτέρα (16/4) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στην Τούμπα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ