Φορτούνης: «Για τη νίκη στη Λεωφόρο»

Φορτούνης: «Για τη νίκη στη Λεωφόρο»

Σύνθημα νίκης από τον Κώστα Φορτούνη ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής στη Λεωφόρο.

Ο Κώστας Φορτούνης μίλησε στην Cosmote TV ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και έδωσε σύνθημα νίκης για τους Πειραιώτες. Ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού αναφέρθηκε παράλληλα στην επιστροφή του στη δράση με την πρώτη ομάδα, τονίζοντας πως είναι έτοιμος να βοηθήσει όποτε του ζητηθεί.

Διαβάστε επίσης: «Ερυθρόλευκο» πάρτι στο Ρέντη: «Διπλό στη Λεωφόρο Θρύλε ολέ» (pics & vids)

Όσα είπε ο Φορτούνης:

Για το κυριακάτικο ντέρμπι;

«Το μόνο που έχουμε να πούμε αυτή τη στιγμή είναι πως πρέπει να τα δώσουμε όλα. Ξέρουμε τι είναι αυτό το παιχνίδι για μας, για τον σύλλογο, για τον κόσμο. Έχουμε μείνει πίσω στη βαθμολογία οπότε δεν κοιτάμε τίποτα άλλο, παρά μόνο τη νίκη».

Για το που κρίνονται αυτά τα παιχνίδια:

«Στο ποιος το θέλει πιο πολύ, στις λεπτομέρειες, στο ποιος θα κάνει τα λιγότερα λάθη. Πρέπει να πάμε εκεί και να δείξουμε πως είμαστε καλή ομάδα. Να παίξουμε τη μπάλα που ξέρουμε και να βγάλουμε στο γήπεδο αυτά που κάνουμε κάθε μέρα στις προπονήσεις. Έτσι θα έρθουν και τα αποτελέσματα».

Για το απόλυτο του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα:

«Σίγουρα λέει κάτι αυτό. Είναι πρώτοι στην βαθμολογία, αλλά από κει και πέρα ξέρουμε πως αυτά τα ματς τα παίρνει πάντα ο πιο καλός, ο πιο δυνατός και αυτό θέλουμε να κάνουμε. Δεν κοιτάμε τον αντίπαλο. Κοιτάμε μόνο πως θα είμαστε εμείς. Αυτό θα κάνουμε και την Κυριακή και θα πάμε εκεί για τη νίκη».

Για τον κόσμο:

«Το μόνο που μπορούμε να τους πούμε είναι πως θα τα δώσουμε όλα. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που ήρθε. Αυτό δείχνει πως μας πιστεύουν. Πρέπει να το βγάλουμε μέσα στο γήπεδο αυτό και να κερδίσουμε».

Για την επιστροφή του και το επίπεδο ετοιμότητας του:

«Ναι έπαιξα μετά από αρκετό καιρό στο Αγρίνιο. Είμαι καλά. Κάνω προπονήσεις εδώ και αρκετό καιρό, είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα και όποτε μου ζητηθεί αυτό θα κάνω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ