Τζούρτζεβιτς: «Θέλω να παραμείνω στον Ολυμπιακό»

Τζούρτζεβιτς: «Θέλω να παραμείνω στον Ολυμπιακό»

Ο Σέρβος επιθετικός μίλησε για το ματς με την Κέρκυρα, αλλά και για το στόχο του Ολυμπιακού μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Την επιθυμία του να παραμείνει στον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Ούρος Τζούρτζεβιτς, στις δηλώσεις που έκανε στο συνδρομητικό κανάλι. Ο Σέρβος επιθετικός τόνισε ότι θέλει να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και να σκοράρει περισσότερα γκολ. Παράλληλα, ο 24χρονος έδωσε το σύνθημα της νίκης ενόψει του παιχνιδιού της Δευτέρας με την Κέρκυρα, για την 27η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, και τόνισε ότι στόχος του Ολυμπιακού είναι το «4 στα 4» μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το στόχο του Ολυμπιακού μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος: «Έχουμε αφήσει πίσω μας μία δύσκολη περίοδο γιατί στο τελευταίο ματς φέραμε ισόπαλοι και χάσαμε την δυνατότητα να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε. Υπάρχουν άλλα τέσσερα παιχνίδια και θέλουμε τέσσερις νίκες».

Για το αν οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν γνωρίσει τον Πέδρο Μαρτίνς: «Όχι, δεν τον έχουμε γνωρίσει ακόμα…»

Για τον αγώνα με την Κέρκυρα: «Δεν μας απασχολεί τι κάνει ο αντίπαλος ούτε σε ποια θέση βρίσκεται. Μας νοιάζει τι θα κάνουμε εμείς. Να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι μας και να τα δώσουμε όλα για να νικήσουμε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό, γιατί στον προηγούμενο αγώνα στην Κέρκυρα χάναμε στο πρώτο ημίχρονο 1-0. Τώρα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό και να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ».

Για την επιστροφή του κόσμου στο «Γ. Καραϊσκάκης»: «Είναι πάντα δύσκολο. Όλα τα παιχνίδια είναι πάρα πολύ δύσκολα όταν παίζεις χωρίς φιλάθλους. Μοιάζουν με φιλικά ματς. Δεν είναι το ίδιο… Πιστεύω πώς τώρα που θα έχουμε τον κόσμο μας δίπλα μας, θα μας βοηθήσουμε και ελπίζουμε να πάρουμε τη νίκη, όπως και στα επόμενα τρία ματς που ακολουθούν το αυριανό (σ.σ.: της Δευτέρας)».

Για το στόχο του και τις προσωπικές του φιλοδοξίες: «Ελπίζω να πάρω περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Μου αρέσει πάρα πολύ ο Ολυμπιακός και θέλω να μείνω. Μου αρέσει οτιδήποτε έχει να κάνει με τον σύλλογο. Κι αν πάρω περισσότερο χρόνο συμμετοχής, ελπίζω να μπορέσω να σκοράρω περισσότερα γκολ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ