Μίτσελ: «Κάναμε τέλειο ματς, έγινε ένα ασυγχώρητο λάθος από τον διαιτητή – Μας θυμώνει πολύ το αποτέλεσμα»

Μίτσελ: «Κάναμε τέλειο ματς, έγινε ένα ασυγχώρητο λάθος από τον διαιτητή – Μας θυμώνει πολύ το αποτέλεσμα»

Ο Μίτσελ μίλησε για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, τόνισε ότι ο Ολυμπιακός έκανε ένα τέλειο ματς μέχρι το 95ο λεπτό, όμως έχασε ένα δικό του παιχνίδι από ένα ασυγχώρητο λάθος του διαιτητή.

Ο Μίτσελ έμεινε πολύ ικανοποιημένος από τους παίκτες του μετά την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό (1-1), λέγοντας πως οι ερυθρόλευκοι έκαναν ένα τέλειο ματς αλλά δεν πήραν τη νίκη λόγω ενός ασυγχώρητου λάθους του διαιτητή στις καθυστερήσεις.

Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε ότι ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός και πως τον θυμώνει το αποτέλεσμα και ο τρόπος που ήρθε, ενώ υπογράμμισε ότι η διαφορά των δυο ομάδων δεν είναι στους 10 βαθμούς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πραγματικά το είχαμε πει πως έχουμε βελτιωθεί και μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιονδήποτε. Μας θυμώνει το αποτέλεσμα. Έτσι είναι, ο προπονητής καμια φορά νομίζει πως έχει καταφέρει κάτι αλλά τελικά δεν γίνεται.

Έγινε ένα ασυγχώρητο λάθος στο 96 από τον διαιτητή, την ώρα που εμείς έχουμε κάνει ένα τέλειο ματς μέχρι τότε. Ήταν ένα ασυγχώρητο λάθος. Πραγματικά η διαφορά είναι 10 βαθμοί αλλα στην πραγματικότητα φαίνεται πως δεν ειναι τόση. Ισοφαριστήκαμε στις καθυστερήσεις και έτσι νομίζω είναι και η διαφορά. Κανονικά είναι διαφορετική».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ