Μπρινιόλι: «Δεν είμαστε χαρούμενοι από την εμφάνιση αλλά παλέψαμε»

Μπρινιόλι: «Δεν είμαστε χαρούμενοι από την εμφάνιση αλλά παλέψαμε»

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι αναφέρθηκε στην ισοπαλία στο ντέρμπι, τονίζοντας πως δεν είναι χαρούμενος από την εμφάνιση της ομάδας του, αλλά όλοι πάλεψαν για να πάρουν το αποτέλεσμα.

Ο Παναθηναϊκός πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στον Ολυμπιακό, με τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι να είναι ένας από τους πρωταγωνιστές των Πράσινων.

Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας ανέφερε πως δεν είναι χαρούμενος από την εμφάνιση της ομάδας του, ενώ επισήμανε ότι κρατούν τον βαθμό και συνεχίζουν.

Οι δηλώσεις του Αλμπέρτο Μπρινιόλι:

«Το αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο μπροστά στους φιλάθλους μας, το δεχόμαστε. Δεν είμαστε χαρούμενοι από την εμφάνιση αλλά το σημαντικό είναι πως το παλέψαμε μέχρι το τέλος και το αποτέλεσμα ήταν σωστό.

Απόψε δεν κάναμε έναν καλό αγώνα όπως στα προηγούμενα ματς. Τα πράγματα ήταν δύσκολα αλλά από τη δυσκολία μαθαίνεις περισσότερα. Κρατάμε τον έναν βαθμό και βελτιωνόμαστε.

Σίγουρα υπάρχει ακόμη μακρύς δρόμος και έχουμε πολύ δουλειά. Δεν είμαστε πρωταθλητές, έχουμε δρόμο ακόμη. Το πρωτάθλημα οι ομάδες το κερδίζουν και με λάθη και με λιγότερο καλές στιγμές.

Πέρυσι είχαμε ισοπαλίες με τον Ολυμπιακό αλλά πήρε το πρωτάθλημα. Σεβόμαστε τον Ολυμπιακό και κοιτάμε να αξιοποιήσουμε όλους τους βαθμούς που παίρνουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ