Ατομικό για Κούρτιτς στον ΠΑΟΚ

Ατομικό για Κούρτιτς στον ΠΑΟΚ

Ο Γιάσμιν Κούρτιτς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω των ενοχλήσεων στο γόνατο, ωστόσο οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ήταν καθαρές.

Την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Ιωνικό στην Αθήνα (10/11, 21:30) ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ αλλά χωρίς τον Γιάσμιν Κούρτιτς.

Ο Σλοβένος άσος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα καθώς δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τις ενοχλήσεις στο γόνατο, αν και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ήταν καθαρές.

Διαβάστε επίσης: Η λεπτομέρεια στο «έγκλημα» του Κέλετ… -Τι του είπαν από το VAR (pic & vid)

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

«Η προετοιμασία για το παιχνίδι κόντρα στον Ιωνικό στην Αθήνα ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας (07.11), μία εβδομάδα πριν τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο ΠΑΟΚ έχει δύο αγώνες μπροστά του και θέλει να κλείσει τον πρώτο γύρο με έξι ακόμα βαθμούς. Πρώτος αντίπαλος οι Νικαιώτες που καίγονται για βαθμούς όντας στις τελευταίες θέσεις.

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο σήκωσαν μανίκια και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους. Οι παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, το γυμναστήριο και την πισίνα.

Οι υπόλοιποι δούλεψαν μαζί με τους προπονητές στον τομέα της τακτικής, μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια κι έκαναν πρακτική εφαρμογή με οικογενειακό δίτερμα.

Ο Γιάσμιν Κούρτιτς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γονάτο τις προηγούμενες μέρες. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ήταν καθαρές. Ο Σλοβένος έκανε θεραπεία κι ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα. Στο γυμναστήριο έμεινε κι ο Αντρέ Βιεϊρίνια , ενώ οι Μάριος Τσαούσης , Λευτέρης Λύρατζης και Κάλεντ Νάρεϊ έκαναν θεραπεία κι ασκήσεις στην πισίνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ