Έγινε ρεζίλι και στη Δανία ο Κέλετ: «Η μεγαλύτερη σφαγή στην ιστορία»

Έγινε ρεζίλι και στη Δανία ο Κέλετ: «Η μεγαλύτερη σφαγή στην ιστορία»

Τα όσα προκάλεσε με τη διαιτησία του στο ντέρμπι «αιωνίων» ο Γιάκομπ Κέλετ δεν έμειναν ασχολίαστα ούτε στην πατρίδα του.

Τα διαιτητικά όργια του Γιάκομπ Κέλετ στη Λεωφόρο, με σκοπό να μην πάρει ο Ολυμπιακός μία νίκη που άξιζε 100%, δεν έμειναν ασχολίαστα ούτε στη Δανία. Οι συμπατριώτες του ασχολήθηκαν με τα όσα έκανε ο ρέφερι στο ντέρμπι «αιωνίων», με τον Κέλετ να γίνεται πρώτο θέμα.

Η ιστοσελίδα «ekstrabladet.dk» φιλοξενεί εκτενές ρεπορτάζ για την κλοπή της Λεωφόρου το οποίο έχει μάλιστα τίτλο: «Οργή για τον κορυφαίο Δανό διαιτητή – Η μεγαλύτερη σφαγή στην ιστορία».

Διαβάστε επίσης: Δεν έχουν τον Θεό τους! Τον ΣΠΑΝΕΑ έβγαλαν να πει ότι είναι πέναλτι! (vids)

Μεταξύ άλλων αναφέρεται στο κείμενο της ιστοσελίδας πως: «Η διαιτησία του Γιάκομπ Κέλετ στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό έχει προκαλέσει τον Ολυμπιακό να απειλήσει με αποχώρηση από το ελληνικό πρωτάθλημα. Το αφεντικό του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, κατηγορεί τον Κέλετ ότι έχει χειραγωγηθεί».

Τέλος, υπάρχει αναφορά στις δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη για τον Δανό διαιτητή ενώ επισημαίνεται πως η ιστοσελίδα επικοινώνησε με τον Κέλετ, αλλά εκείνος αρνήθηκε να σχολιάσει οτιδήποτε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ