Περισσότεροι από 2.500 οπαδοί του Ολυμπιακού στη Λιβαδειά

Περισσότεροι από 2.500 οπαδοί του Ολυμπιακού στη Λιβαδειά

Απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση οπαδών, αλλά η μεμονωμένη επιτρέπεται κανονικά και περισσότεροι από 2.500 οπαδοί των Πειραιωτών θα δώσουν το «παρών» στις κερκίδες του γηπέδου του Λεβαδειακού.

Ξεσηκωμός επικρατεί στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού ενόψει της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό (9/11, 20:00) στη Βοιωτία, για την 12η αγωνιστική της Super League.

Η εξαιρετική εμφάνιση που έκαναν οι Ερυθρόλευκοι στη Λεωφόρο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκού και η κλοπή που υπέστη η ομάδα του μεγάλου λιμανιού από τον Δανό διαιτητή, Γιάκομπ Κέλετ, έχει συσπειρώσει τον σύλλογο, με τον κόσμο να στηρίζει τον Μίτσελ και τους ποδοσφαιριστές του και να αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξή του.

Διαβάστε επίσης: Μεγάλη έκπληξη από τον Μίτσελ ενόψει Λεβαδειακού

Το έκανε μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, θα το κάνει και αύριο στη Βοιωτία, όπου αναμένεται να βρεθούν περισσότεροι από 2.500 οπαδοί του Ολυμπιακού! Παρότι είναι εργάσιμη μέρα, ο κόσμος του πειραϊκού συλλόγου θα βρίσκεται δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα και θα τη στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις, με στόχο φυσικά το τρίποντο της νίκης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι θα ανοίξουν όλες οι θύρες του γηπέδου, ενώ εισιτήρια για τους φίλους του Ολυμπιακού θα πωλούνται και την ημέρα του αγώνα. Από τις 09.00 έως 18.00 από το APOL Store στην πλατεία Μαγιάκου (Ταμπάχνα), αλλά και από τις 10.00 έως 14.00 από το Τμήμα Μελών και Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οσον αφορά στην ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Τρίτης (8/11) η Ελληνική Αστυνομία για το αυριανό ματς του Λεβαδειακού με τον Ολυμπιακό, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση οπαδών.

Η μεμονωμένη επιτρέπεται κανονικά και περισσότεροι από 2.500 οπαδοί των Πειραιωτών θα δώσουν το «παρών» στις κερκίδες του γηπέδου του Λεβαδειακού, αποδεικνύοντας με τον πλέον έμπρακτο τρόπο, τη στήριξή τους στον Μίτσελ και στους ποδοσφαιριστές του.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Ενόψει του ποδοσφαιρικού αγώνα, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 20:00 στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς, μεταξύ των ομάδων «ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ», από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

Με Απόφαση, που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Επιπλέον, αποσκοπώντας στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, στη διευκόλυνση άφιξης και αναχώρησης των θεατών, καθώς και στην αποφυγή άσκοπης ταλαιπωρίας τους, παρακαλούνται να μην προσέρχονται στο γήπεδο φίλαθλοι που δεν διαθέτουν εισιτήριο, καθώς την ημέρα του αγώνα τα εκδοτήρια εισιτηρίων θα παραμείνουν κλειστά.

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, απαγορεύεται:

Η κατοχή εμφιαλωμένων νερών, αναψυκτικών, χυμών και άλλων ροφημάτων σε γυάλινες, μεταλλικές κ.λπ. συσκευασίες, πλην πλαστικών και χάρτινων.

Η κατοχή και ανάρτηση πανό ή πλακάτ με προκλητικό ή υβριστικό περιεχόμενο.

Σημειώνεται ότι, περιμετρικά της αθλητικής εγκατάστασης θα έχουν αναπτυχθεί αστυνομικές δυνάμεις, που θα πραγματοποιούν αυστηρούς προελέγχους, ενώ παρακαλούνται οι θεατές να προσέλθουν έγκαιρα στο στάδιο και να είναι εφοδιασμένοι με εισιτήριο και έγγραφο ταυτοπροσωπίας (αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο – πρωτότυπα) για την πραγματοποίηση των προβλεπόμενων ελέγχων, ώστε να αποφευχθεί άσκοπη ταλαιπωρία τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ