Σοκ στην ΑΕΚ με Τσούμπερ: «Νυστέρι» στους κοιλιακούς και εκτός Μουντιάλ με δική του απόφαση (pic)

Σοκ στην ΑΕΚ με Τσούμπερ: «Νυστέρι» στους κοιλιακούς και εκτός Μουντιάλ με δική του απόφαση (pic)

Ο Στίβεν Τσούμπερ αποφάσισε να υποβληθεί σε επέμβαση για να ξεπεράσει το πρόβλημα στους κοιλιακούς, μένοντας έτσι εκτός από το Μουντιάλ του Κατάρ.

Νέο σοκ στην ΑΕΚ, με τον Στίβεν Τσούμπερ να περνάει την πόρτα του χειρουργείου.

Μέσω των social media, ο Ελβετός μεσοεπιθετικός, ανακοίνωσε πως θα υποβληθεί σε επέμβαση για την αντιμετώπιση του συνδρόμου κοιλιακών προσαγωγών, ένα πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί τους τελευταίους μήνες.

Ετσι, ο άσος της Ενωσης δε θα δώσει το παρών στα γήπεδα του Κατάρ, με την Ελβετία να στερείται ένα σημαντικό «όπλο» στο Μουντιάλ. Ο Τσούμπερ θα μείνει στα πιτς για περίπου 4 με 6 εβδομάδες, όσο και το διάστημα της διακοπής για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Αξίζει να σημειωθεί, πως με διαχείριση και κάποια προσπάθεια μεγαλύτερη από μέρους του, θα μπορούσε να πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο και να αγωνιστεί με τα χρώματα της Ελβετίας. Η απόφαση να μην πάει είναι 100% προσωπική του, με γνώμονα την αγωνιστική του παρουσία μακροπρόθεσμα.

Ο Τσούμπερ είχε τετ α τετ με τον Ματίας Αλμέιδα, όπου και τον ενημέρωσε για το τι προτίθεται να κάνει. Στην συνέχεια ο 31χρονος παίκτης επικοινώνησε με τον ομοσπονδιακό της Ελβετίας, γνωστοποιώντας την απόφαση του. Από την πλευρά του, ο Μουράτ Γιακίν του είπε πως τον θέλει στην ομάδα και έχει πλάνο διαχείρισης. Αλλά ο έμπειρος άσος είχε ήδη πάρει τη δύσκολη απόφαση.

Αναλυτικά το μήνυμα του Τσούμπερ στα social media:

«Εδώ κι αρκετούς μήνες, έχω αντιμετωπίσει έναν τραυματισμό που δεν μου επιτρέπει να είμαι ο παίκτης που μπορώ να είμαι στο 100%.

Το να αποφασίσω να κάνω μια μικρή επέμβαση και να εγκαταλείψω ένα όνειρο, δεν ήταν εύκολο, αλλά ήταν η σωστή απόφαση για την υγεία μου.

Δυστυχώς στο ποδόσφαιρο πολύ συχνά ξεχνάς που βρίσκεσαι στην ζωή και τι έχεις ήδη πετύχει, γιατί πάντα παρακολουθείσαι και αξιολογείσαι από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Το ποδόσφαιρο πάντα μου έδινε ελπίδα, αγάπη και κίνητρο για πολλά πράγματα στην ζωή. Είμαι ευγνώμων γι’ αυτό και θα δουλέψω πολύ πιο σκληρά για να επιστρέψω στους αγωνιστικούς χώρους το συντομότερο δυνατό!

Φυσικά, αυτή την στιγμή θα είμαι ο μεγαλύτερος οπαδός της εθνικής ομάδας, ώστε να την υποστηρίξω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ