Φώτης Ιωαννίδης: Η «χρυσή» αλλαγή του Γιοβάνοβιτς (Vids)

Φώτης Ιωαννίδης: Η «χρυσή» αλλαγή του Γιοβάνοβιτς (Vids)

Ο νεαρός επιθετικός εξελίσσεται σε παράγοντα του πρωταθλήματος για τον Παναθηναϊκό ο οποίος του... οφείλει τους τρεις από τους τέσσερις τελευταίους του βαθμούς.

Αν υπάρχει ένα αρνητικό που καταλογίζουν πολλοί στον Παναθηναϊκό φέτος είναι ότι δεν έχει το βάθος πάγκου για να αντέξει μέχρι το τέλος της σεζόν στη «μάχη» του τίτλου. Είτε έχει είτε δεν έχει πάγκο πάντως, το γεγονός είναι πως στις δύο τελευταίες αγωνιστικές αναδεικνύεται ένας μάλλον ανέλπιστος πρωταγωνιστής που εξελίσσεται σε παίκτη-κλειδί για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Φώτη Ιωαννίδη. Την «χρυσή» αλλαγή του Παναθηναϊκού που αλλάζει τα δεδομένα στη Super League. Και μάλιστα μέσα σε τρεις μέρες. Πρώτα με το πέναλτι που κέρδισε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και μετά με το γκολ που πέτυχε όταν… έσφιξαν τα γάλατα στο Αγρίνιο.

Διαβάστε επίσης: Ήττα με κάτω τα χέρια για τους Μπακς που δεν είχαν Γιάννη και Χόλιντεϊ

Κόντρα στους Πειραιώτες ο Ιωαννίδης πέρασε το ματς αντί του Τσέριν στο 87′ και δέκα λεπτά μετά πήρε το πέναλτι με το οποίο οι «πράσινοι» ισοφάρισαν και παρέμειναν αήττητοι. Το αν ήταν ή δεν ήταν πέναλτι είναι μία άλλη κουβέντα. Το γεγονός είναι ότι ο Έλληνας επιθετικός ήταν ο πρωταγωνιστής σε μία φάση που ίσως αποδειχτεί κομβική στο φινάλε της σεζόν. Έτρεξε, κυνήγησε μία σκοτωμένη μπαλιά στις καθυστερήσεις των καθυστερήσεων και δικαιώθηκε.

Τρεις μέρες αργότερα, ήταν η ώρα να ανοίξει λογαριασμό. Αυτή τη φορά ο Γιοβάνοβιτς τον πέρασε αλλαγή αντί του Βέρμπιτς στο 76′ και μόλις δύο λεπτά μετά ο Ιωαννίδης σκόραρε με διπλή προσπάθεια για το 1-0 κόντρα στον Παναιτωλικό, δίνοντας τη λύση. Αυτό ήταν μάλιστα και το πρώτο του φετινό γκολ στο πρωτάθλημα.

Ετσι, η ιστορία έγραψε ότι από εκεί που ο Παναθηναϊκός θα έπαιρνε έναν βαθμό στα δύο τελευταία ματς, χάρη στον Ιωαννίδη πήρε τέσσερις. Παρέμεινε αήττητος και διατήρησε τη διαφορά του από ΑΕΚ και Ολυμπιακό που τώρα θα παίξουν και μεταξύ τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ