Συγκλόνισε στη Λεωφόρο ο Σπύρος Μαραγκός – Στο πλευρό του ο Βάντσικ (Pics & vid)

Συγκλόνισε στη Λεωφόρο ο Σπύρος Μαραγκός – Στο πλευρό του ο Βάντσικ (Pics & vid)

Συγκινητικές στιγμές στη Λεωφόρο πριν το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο, όπου οι «πράσινοι» βράβευσαν τον Σπύρο Μαραγκό, ο οποίος βρίσκεται σε αναπηρικό καροτσάκι λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας.

Ο Σπύρος Μαραγκός έχει γράψει τη δική του ιστορία με τη φανέλα του Παναθηναϊκού αλλά και γενικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ωστόσο τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρείται από ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Από το 2016 συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος άσος δίνει «μάχη» με μία σπάνια εκφυλιστική νόσο η οποία τον έχει καθηλώσει σε αναπηρικό καροτσάκι. Πριν το ματς με τον Ατρόμητο, η «πράσινη» ΠΑΕ βράβευσε τον Σπύρο Μαραγκό ο οποίος γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο που βρισκόταν στο γήπεδο.

Διαβάστε επίσης: Σπύρος Μαραγκός: Η σπάνια ασθένεια που τον άφησε ανάπηρο και ο ευεργέτης που του πληρώνει ακόμη τον μισθό

Μαζί με τον Μαραγκό, βραβεύτηκε και ο Γιόσεφ Βάντσικ για την προσφορά του στην ομάδα, με τους δύο θρύλους να ποζάρουν μαζί στον αγωνιστικό χώρο.

Το συγκλονιστικό στην ιστορία, είναι πως και ο γιος της οικογένειας, Κωνσταντίνος Μαραγκός, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα κινητικότητας, από την εποχή που ο πατέρας του αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ