Η βαθμολογία μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ και τη νίκη του ΠΑΟΚ (pic)

Η βαθμολογία μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ και τη νίκη του ΠΑΟΚ (pic)

Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Superleague μετά τα αποψινά αποτελέσματα.

Το κυρίως πιάτο της 13ης αγωνιστικής της Superleague ολοκληρώθηκε, με δύο παιχνίδια μα απομένουν πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

O Ολυμπιακός έμεινε στο 0-0 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» κόντρα στην ΑΕΚ με καμία από τις δύο ομάδες να μην καταφέρνει να σκοράρει. Έτσι οι Ερυθρόλευκοι πήγαν στους 25 πόντους, ενώ η Ένωση ανέβηκε στους 29 όντας στο -8 από την κορυφή.

Ο Παναθηναϊκός έφτασε στη νίκη απέναντι στον Ατρόμητο στη «Λεωφόρο» συνεχίζοντας αήττητος στη σεζόν. Οι Πράσινοι ανέβηκαν στους 37 πόντους και αύξησαν τη διαφορά τους από τη δεύτερη θέση. Από την άλλη πλευρά οι Περιστεριώτες έμειναν στους 15 πόντους.

Ακόμα, ο Άρης έχει βρει ρυθμό και διέλυσε τον ΠΑΣ Γιάννινα με σκορ 4-0. Οι Θεσσαλονικείς παραμένουν στην 6η θέση έχοντας συγκεντρώσει 21 πόντους, ενώ οι Ηπειρώτες έμειναν στους 9 πόντους και την 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Τέλος, ο ΠΑΟΚ, νίκησε με σκορ 3-0 τον Βόλο στην Τούμπα. Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου έπιασαν τον Ολυμπιακό στους 25 πόντους και την τρίτη θέση, ενώ η ομάδα της Μαγνησίας έμεινε στους 24 και την πέμπτη θέση στον πίνακα.

Δείτε τη βαθμολογία:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ