Απασφάλισε ο Καραπαπάς: «Διαβάζω ρουφιάνους να γράφουν ψέματα…» (pic)

Απασφάλισε ο Καραπαπάς: «Διαβάζω ρουφιάνους να γράφουν ψέματα…» (pic)

Ο Κώστας Καραπαπάς με ανάρτηση του στο Instagram... απασφάλισε και τόνισε χαρακτηριστικά πως «διαβάζει ρουφιάνους να γράφουν ψέματα...»

O Κώστας Καραπαπάς έστειλε το δικό του μήνυμα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μιλώντας για αλήθειες και γεγονότα που κρύβονται.

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού απασφάλισε μέσα από το Instagram και τόνισε πως «διαβάζει ρουφιάνους να γράφουν ψέματα…», αλλά και πως μόλις τελειώσει με την έφεση για την τιμωρία του θα βγάλει στη… φόρα τα πάντα από όσα έγιναν στη Λεωφόρο και το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε επίσης: Οι αριθμοί, ο Χουάνγκ και ο Χάμες…

Ακόμα, ο Καραπαπάς αναρωτήθηκε λόγω των ψεμάτων που αναπαράγονται συνεχώς, «μήπως να την κάνω τελικά την εκπομπή στο YouTube να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι;».

Αναλυτικά το μήνυμα του Κώστα Καραπαπά:

«Βλέπω ψέματα να αναπαράγονται. Βλέπω γεγονότα και αλήθειες να κρύβονται… Διαβάζω ρουφιάνους να γράφουν ψέματα, άλλους ρουφ να γράφουν για δημοκρατικότητα και φασισμούς, βλέπω και ακούω πολλά!

Ρε μήπως να την κάνω τελικά την εκπομπή στο YouTube να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι;

ΥΓ.: Μόλις τελειώσουμε και με την έφεση για την τιμωρία μου, θα πούμε πολλά για όσους ήταν στη Λεωφόρο εκείνο το βράδυ, σε αποδυτήρια, αγωνιστικό χώρο αλλά και σε σουίτες. Για να καταλάβετε πολλά. Τι έκαναν, τι είδαν, τι έγραψαν, τι έκαναν μετά τον αγώνα…

ΥΓ2.: Εγώ πάντως φίμωτρο… ΔΕΝ», έγραψε στα social media o Κώστας Καραπαπάς.

Δείτε την ανάρτηση: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ