Ο Μαντσίνι στον δρόμο για τον Πειραιά – Πότε γυρίζει από την Αργεντινή, πώς θα γίνει η μεταγραφή

Ο Μαντσίνι στον δρόμο για τον Πειραιά – Πότε γυρίζει από την Αργεντινή, πώς θα γίνει η μεταγραφή

To10.gr καταγράφει όλες τις εξελίξεις στην υπόθεση Μαντσίνι, πόσα δίνει ο Παναθηναϊκός για τον παίκτη και το ερυθρόλευκο μέλλον του.

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι αποτελεί το βασικό πρόσωπο της μεταγραφικής επικαιρότητας του ελληνικού ποδοσφαίρου. Και όχι άδικα, καθώς ο Αργεντινός εξτρέμ του Αρη αποτελεί στόχο σχεδόν όλων των ομάδων της Super League.

Και αυτό διότι ο Ολυμπιακός τον έχει στην κορυφή της μεταγραφικής του λίστας, ο Παναθηναϊκός το ίδιο, η ΑΕΚ έχει κινητοποιηθεί και έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της, ενώ ακόμη και ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να μπει στο «παιχνίδι», εάν ο 26χρονος εξτρέμ μπορούσε να φύγει με τρόπο που ο Αρης δεν θα ήταν δυνατόν να μπλοκάρει τη μεταγραφή του στον συμπολίτη. Αλλά η αλήθεια είναι πως ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση.

Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν τον ποδοσφαιριστή και έχουν τα μέσα για να τον αποκτήσουν. Εχουν για αντάλλαγμα έναν παίκτη που θέλουν πάρα πολύ ο Θόδωρος Καρυπίδης και ο Αλαν Πάρντιου (σ.σ. Αμπουμπακάρ Καμαρά) και παράλληλα έχουν και την οικονομική άνεση να καλύψουν τις όποιες απαιτήσεις των Κίτρινων. Ενώ σε ό,τι έχει να κάνει με τον ποδοσφαιριστή, μπορεί το καλοκαίρι να στενοχωρήθηκε που ο Μαρτίνς «έκοψε» τη μεταγραφή του, αλλά δεν είναι μυστικό ότι βλέπει πως στους Ερυθρόλευκους μπορεί να βρει το συμβόλαιο ζωής που αναζητά, αλλά και παράλληλα μια ομάδα που θα τον βοηθήσει να κατακτήσει τίτλους και να ανεβάσει επίπεδο την καριέρα του.

Αυτές τις ημέρες ο Μαντσίνι βρίσκεται στην Αργεντινή, καθώς θα βαφτίσει το παιδί του. Μάλιστα, η επιστροφή του στην Ελλάδα έχει προγραμματιστεί για τις 28 Νοεμβρίου, μετά από σχετική άδεια που έλαβε από τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο του Αρη, ύστερα από τις εντάσεις των τελευταίων ημερών. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι έως τότε δεν θα έχει υπογράψει σε κάποια ομάδα, με τη διαφορά πως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη ο Ολυμπιακός ξεκίνησε επαφές με τη διοίκηση του Αρη, με σκοπό να επισπευσθεί η ολοκλήρωση της μεταγραφής, ο ταχυδυναμικός μεσοεπιθετικός να «κλειδώσει» ότι θα είναι παίκτης των Πειραιωτών και να είναι διαθέσιμος αμέσως μόλις επιστρέψει από την πατρίδα του.

Σε αυτό το σημείο έχει σημασία να αναφέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός πράγματι ενδιαφέρεται σοβαρά για τον ποδοσφαιριστή. Και λέγεται πως έχει ενημερώσει ότι δέχεται να προσφέρει ένα σημαντικό ποσό για την αγορά του παίκτη. Αλλά αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός ελέγχει τη μεταγραφή και δύσκολα θα χάσει τον Αργεντινό. Καθώς και ο Μαντσίνι είναι θετικός για τους Ερυθρόλευκους και ελπίζει ότι αυτή τη φορά θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ