Στο «κάδρο» ο Αρίας για τον Ολυμπιακό (vids)

Στο «κάδρο» ο Αρίας για τον Ολυμπιακό (vids)

Σύμφωνα με τους Ισπανούς ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του 31χρονου δεξιού μπακ, Σαντιάγκο Αρίας.

Ένα ακόμα όνομα «μπλέκουν» με τον Ολυμπιακό οι Ισπανοί, καθώς σύμφωνα με νέο δημοσίευμα, οι Ερυθρόλευκοι «παίζουν» δυνατά για την περίπτωση του Κολομβιανού δεξιού μπακ, Σαντιάγκο Αρίας.

Όπως υποστηρίζει το ισπανικό Μέσο, «todofichajes», οι Πειραιώτες ενδιαφέρονται σοβαρά για τον 31χρονο δεξιό οπισθοφύλακα ο οποίος είναι ελεύθερος στην αγορά από το καλοκαίρι, καθώς η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν του ανανέωσε το συμβόλαιο.

Διαβάστε επίσης: Ένα Μουντιάλ «πνιγμένο» στο αίμα και τα σκάνδαλα….

Σύμφωνα ωστόσο με τους Ισπανούς, ο Κολομβιανός μπακ βρίσκεται στη λίστα και της Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο ίδιος πάντως δεν φαίνεται να «ψήνεται» ιδιαίτερα να αποχωρήσει από τη χώρα, καθώς φέρεται να επιθυμεί να συνεχίσει στην La Liga, με τις Έλτσε και Λας Πάλμας να βρίσκονται ανάμεσα στις ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωση του.

Με τη φανέλα της Ατλέτικο, ο Αρίας μέτρησε συνολικά 51 συμμετοχές, έχοντας αγωνιστεί ως δανεικός σε αυτό το διάστημα στην Μπάγερ Λεβερκούζεν και στη Γρανάδα. Τα καλύτερα του χρόνια τα πέρασε πάντως στην Ολλανδία, αγωνιζόμενος με τη φανέλα της PSV, με την οποία μέτρησε 10 γκολ και 21 ασίστ σε 172 συμμετοχές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ