Ολυμπιακός : Οι σκέψεις για την εντεκάδα

Ολυμπιακός : Οι σκέψεις για την εντεκάδα

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται στις 19:30 με την Κέρκυρα και οι πληροφορίες αναφέρουν πως «παίζεται« η θέση πίσω από τον σέντερ φορ. Προβάδισμα του Φορτούνη για το βασικό σχήμα αλά έχουν πιθανότητες Ανδρούτσος και Μάρτινς.

Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει σήμερα το απόγευμα (19:30) την Κέρκυρα στο Καραϊσκάκη και στόχος φυσικά της ομάδας του λιμανιού είναι να επιστρέψουν στις νίκες. Οι ερυθρόλευκοι θα υποδεχθούν τους νησιώτες έχοντας στην σκέψη μόνο την κατάκτηση των τριών βαθμών και ο υπηρεσιακός τεχνικός της ομάδας του λιμανιού, Χρήστος Κόντης έχει αποφασίσει να παρατάξει την ομάδα του με την ακόλουθη εντεκάδα.

Τερματοφύλακας των πειραιωτών θα είναι ο Προτό ενώ στο δεξί άκρο της άμυνας των ερυθρόλευκων θα αγωνιστεί ο Ομάρ Ελαμπντελαουί. Στο κέντρο άμυνας των πειραιωτών θα είναι ο Ένγκελς με τον Νικολάου και στο αριστερό άκρο θα είναι ο Κούτρης. Σε ότι αφορά τον άξονα της μεσαίας γραμμής, ο Κόντης φαίνεται πως θα εμπιστευτεί τον Ρομαό και τον Ταχτσίδη. Ο τελευταίος έκανε πολύ μεγάλη προσπάθεια τις τελευταίες μέρες για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Έλληνα τεχνικό.

Ο Κώστας Φορτούνης έχει το προβάδισμα για την θέση του επιτελικού μέσου και το πιθανότερο είναι να ξεκινήσει το σημερινό ματς. Ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Κόντης έκανε και δοκιμές με Ανδρούτσο και Αντρέ Μάρτινς. Ωστόσο η πρώτη επιλογή του Κόντη φαίνεται να είναι ο Φορτούνης.

Στα δύο άκρα της επίθεσης όλα δείχνουν πως θα είναι ο Μιραλάς με τον Μάριν ενώ στην κορυφή της επιθετικής γραμμής των ερυθρόλευκων θα είναι ο Καρίμ Ανσαριφάρντ. Θυμίζουμε πως ο Χρήστος Κόντης έχει αφήσει εκτός αποστολής τον Αλμπέρτο Μποτία και τον Γκιγιόμ Ζιλέ, ενώ εκτός πλάνων για το σημερινό ματς είναι ο Πάπε Σισέ καθώς είναι τιμωρημένος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ