Βοσνιάδης: «Μπορούμε να παίρνουμε βαθμούς παντού»

Βοσνιάδης: «Μπορούμε να παίρνουμε βαθμούς παντού»

Ο προπονητής της Κέρκυρας, Αλέκος Βοσνιάδης έδειξε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα του, τονίζοντας πως στο φινάλε της σεζόν ο σύλλογος θα καταφέρει να πετύχει το στόχο του.  Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά το ματς με τον Απόλλωνα στη συνέντευξη τύπου: «Ήταν ένα θετικό αποτέλεσμα για εμάς απέναντι σε μια ομάδα που καιγόταν για τη νίκη. Ξέραμε […]

Ο προπονητής της Κέρκυρας, Αλέκος Βοσνιάδης έδειξε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα του, τονίζοντας πως στο φινάλε της σεζόν ο σύλλογος θα καταφέρει να πετύχει το στόχο του. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά το ματς με τον Απόλλωνα στη συνέντευξη τύπου:

«Ήταν ένα θετικό αποτέλεσμα για εμάς απέναντι σε μια ομάδα που καιγόταν για τη νίκη. Ξέραμε ότι ο Απόλλων θα βγάλει μεγάλη διάθεση, ξέραμε ότι πρέπει να κρατήσουμε παραπάνω την μπάλα για να τους αγχώσουμε. Έπρεπε να διαχειριστούμε το άγχος του αντιπάλου, αλλά δυστυχώς σε μια κακή στιγμή φάγαμε την κόκκινη.

Ο Απόλλων εκείνη την στιγμή δεν θα περίμενε πίσω, θα έβγαινε μπροστά και θα έψαχνε το γκολ αφήνοντας χώρους. Δυσκολευτήκαμε για ένα διάστημα μετά την κόκκινη, όπου ο Απόλλων δημιουργούσε συνθήκες κατοχής. Με την αλλαγή του Κρητικού και την τοποθέτηση του Επστάιν και του Μπάουμαν στα άκρα αφήσαμε ελεύθερους τους στόπερ του Απόλλωνα για να κατεβάζουν την μπάλα. Οι δύο τερματοφύλακες στο τέλος έκαναν δύο μεγάλες επεμβάσεις. Πιστεύουμε ότι θα έχουμε καλή συνέχεια, μπορούμε να πάρουμε πόντους παντού και είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας», είπε αρχικά.

Για την αποβολή του Ντουαλά: «Από τη στιγμή που ο Απόλλων θα ανοιγόταν, θα βρίσκαμε χώρους. Σε εκείνη τη φάση είχαμε κλέψει την μπάλα και φεύγαμε στην αντεπίθεση, ένας παίκτης έπεσε και η φάση γύρισε πίσω. Έχουμε την εντύπωση ότι άδικα έφυγε ο παίκτης μας. Γίνονται λάθη, είναι λογικό αυτό σε ένα ματς. Θα κοιτάξουμε να είμαστε πιο προσεκτικοί και να μην μείνουμε με δέκα άλλη φορά και αλλάζουν οι συνθήκες του αγώνα. Πήραμε τον βαθμό, συνεχίζουμε».

Για τον Τουράμ που έμεινε εκτός αποστολής: «Είναι θέμα τραυματισμού, έχει υποστεί αρύ διάστρεμμα. Πρέπει να επιστρέψει γρήγορα γιατί είναι σημαντικός για την ομάδα. Είχαμε αρκετές απουσίες, τα μπαιδιά μπάινουν μέσα και ανταπροκρίνονται στις απαιτήσεις. Είναι σημαντικό να υπάρχει βάθος στο ρόστερ, τα παιδιά δίνουν τις λύσεις όποτε χρειαστεί».

Για το πρόβλημα της Κέρκυρας στο σκοράρισμα: «Μια ομάδα που κάνει 15 τελικές με τη Λιβαδειά, σε μέτρια μέρα με την Ξάνθη 5-6 φάσεις με την Ξάνθη δεν το λες πρόβλημα. Έχουμε ικανούς παίκτες για να σκοράρουμε, πιστεύω ότι είναι θέμα ρέντας. Νομίζω πως το πρόβλημα του γκολ θα λυθεί άμεσα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ