Ολυμπιακός: Η πανοραμική θέα στον Ρέντη (pic)

Ολυμπιακός: Η πανοραμική θέα στον Ρέντη (pic)

Η εντυπωσιακή φωτογραφία που ανέβασε η ΠΑΕ Ολυμπιακός στο twitter

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται σκληρά για να είναι πανέτοιμος με την επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά τη διακοπή του Μουντιάλ.

Οι παίκτες του Μίτσελ συνεχίζουν την προετοιμασία τους στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, μάλιστα να δημοσιεύει και μία εντυπωσιακή πανοραμική φωτογραφία από τη στιγμή που οι ποδοσφαιριστές πραγματοποιούν το πρόγραμμά τους.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Την ερχόμενη Δευτέρα (28/11) οι πρωταθλητές Ελλάδας θα αναχωρήσουν για την Ισπανία. Συγκεκριμένα, η αποστολή των «ερυθρόλευκων» θα εγκατασταθεί στην Ανδαλουσία και συγκεκριμένα στη Μαρμπέγια, σε προπονητικό κέντρο που επέλεξαν ο Μίτσελ και οι συνεργάτες του.

Ο Ολυμπιακός θα μείνει στην επαρχία της Μάλαγας έως τις 7 Δεκεμβρίου, όταν και αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα, για να μπει στο τελικό στάδιο η επιστροφή στη δράση. Ενώ σε αυτό το διάστημα οι Πειραιώτες θα δώσουν τρία φιλικά παιχνίδια. Δύο στην Ισπανία με Χάντερσφιλντ (1/12, 17:00) και με τη Σταντάρ Λιέγης του Ζινκερνάγκελ (4/12, 16:00) και στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τη Νότιγχαμ Φόρεστ (10/12, 19:00).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ