Ξεκινούν τα… βάσανα στην ΑΕΚ

Ξεκινούν τα… βάσανα στην ΑΕΚ

Μετά από 12 μέρες άδειας οι παίκτες της ΑΕΚ επιστρέφουν σήμερα για αιματολογικές εξετάσεις και τεστ covid ενώ αύριο η ομάδα θα αναχωρήσει για την Ολλανδία.

Άδεια τέλος για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ! Μετά από 12 μέρες ξεκούρασης οι «κιτρινόμαυροι» επιστρέφουν σήμερα στη βάση τους αλλά όχι για πολύ. Οι παίκτες της Ένωσης θα υποβληθούν σε αιματολογικές εξετάσεις και τεστ covid ενώ αύριο (27/11) η αποστολή του Δικεφάλου θα αναχωρήσει για την Ολλανδία όπου θα πραγματοποιηθεί μίνι προετοιμασία.

Εκεί η ΑΕΚ θα παραμείνει μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου και στις 4 του μηνός θα δώσει φιλικό διάρκειας τριών 45λέπτων, με τον αντίπαλο να μην έχει γίνει γνωστός ακόμη. Η ένταση των προπονήσεων θα θυμίζει καλοκαιρινή προετοιμασία, με τον Ματίας Αλμέιδα να θέλει να επαναφέρει τους παίκτες του στην κατάσταση που ήταν προ διακοπής.

Διαβάστε επίσης: Δεν θα το ήθελε ούτε ο χειρότερος εχθρός του: Ο μεγάλος κίνδυνος για τον Μέσι κόντρα στο Μεξικό (pics & vid)

Στην Ολλανδία θα ταξιδέψει φυσικά και ο Πάολο Φερνάντες που ενσωματώθηκε στην ομάδα ενώ στο αεροπλάνο θα μπουν και οι τραυματίες Τσούμπερ, Άμραμπατ και Ελίασον. Εκτός φυσικά είναι οι πέντε Μουντιαλικοί και γι’ αυτόν τον λόγο στην προετοιμασία θα βρεθούν και επτά ποδοσφαιριστές από την ΑΕΚ Β’ ώστε να μπορέσει ο Αλμέιδα να δουλέψει – αριθμητικά τουλάχιστον – όπως επιθυμεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ