Ο Χουάνγκ, η Φράιμπουργκ και οι ομάδες που κάνουν ουρά…

Ο Χουάνγκ, η Φράιμπουργκ και οι ομάδες που κάνουν ουρά…

Δεν περίμεναν να τον δουν στο Μουντιάλ τον Νοτιοκορεάτη άσο του Ολυμπιακού. Απλά εκεί επιβεβαιώνεται η αξία του.

Ήταν πραγματικά απολαυστικός ο Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ στην πρεμιέρα της Νότιας Κορέας στο Μουντιάλ προκαλώντας αποθεωτικά σχόλια. Ο άσος του Ολυμπιακού που έχει τραβήξει ήδη τα βλέμματα ομάδων του εξωτερικού και που είναι δεδομένο πως και στα επόμενα δύο ματς θα είναι βασικός με ότι αυτό συνεπάγεται.

Δεν περίμενε κανείς βεβαίως το Μουντιάλ για να διαπιστώσει τις περγαμηνές του Νοτιοκορεάτη άσου. Απλά στη γιορτή του ποδοσφαίρου, σε ένα τόσο υψηλό επίπεδο επιβεβαιώνεται η αξία και η φόρμα ενός ποδοσφαιριστή. Για τον Χουάνγκ όσα έκανε κόντρα στην Ουρουγουάη των αστέρων ήταν «μια ακόμη μέρα στη δουλειά». Ο άσος του Ολυμπιακού μας έχει δείξει με το… καλημέρα τι δουλειά κάνει στον άξονα και πως μπορεί να βοηθάει τόσο στον ανασταλτικό όσο και στον οργανωτικό τομέα την ομάδα του. Ένα πολυεργαλείο υψηλής ποιότητας που είναι πραγματικά πολυτέλεια για το πρωτάθλημά μας, μια από τις μεταγραφές του καλοκαιριού που «έγραψαν» για τους Πειραιώτες.

Διαβάστε επίσης: Δεν θα το ήθελε ούτε ο χειρότερος εχθρός του: Ο μεγάλος κίνδυνος για τον Μέσι κόντρα στο Μεξικό (pics & vid)

Όπως είναι λογικό όσο ο Χουάνγκ διαπρέπει είτε με την φανέλα του Ολυμπιακού είτε στο Μουντιάλ που τον βλέπει όλη η υφήλιος, μαζί και όλες οι ομάδες, τόσο θα ανεβαίνει η αξία του, τόσο θα προκαλεί ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως ο Χουάνγκ έμεινε ελεύθερος μέσα από το ειδικό καθεστώς που υπάρχει για τις ρωσικές ομάδες λόγω του πολέμου που μαίνεται στην Ουκρανία. Και ο Ολυμπιακός με τις γρήγορες κινήσεις που έκανε κατάφερε να τον φέρει στην Ελλάδα κάτι που φάνταζε πάρα πολύ δύσκολο για την κλάση του, κάτι που κατάλαβε πρώτη η ΑΕΚ μια και ο Χουάνγκ ήταν ο διακαής πόθος του Αλμέιδα που όμως δεν μπόρεσε να αποκτήσει με τον Ολυμπιακό να έχει τον τρόπο και να το πετυχαίνει.

Ο Ολυμπιακός που έχει διαμηνύσει σε όλους τους τόνους πως ο Χουάνγκ δεν πάει πουθενά, μετά το Κατάρ θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να συνεχίσει να βοηθάει τους πρωταθλητές να πάρουν αυτό που θέλουν κάνοντας επική ανατροπή. Όσο και αν ήδη «χτυπάνε την πόρτα» του Ολυμπιακού ομάδες όπως η Φράιμπουργκ που τον ξέρει ακόμη καλύτερα από τις αναμετρήσεις της με τους ερυθρόλευκους στο Γιουρόπα Λιγκ. Δεν είναι μόνο οι Γερμανοί αλλά και μια σειρά ομάδων από Γαλλία και Γερμανία που έχουν ήδη φωνάξει… παρών για τον Χουάνγκ. Με τον Ολυμπιακό να έχει έτοιμη την απάντηση του, σαν αυτή που άκουσαν οι της Φράιμπουργκ στην πρώτη τους κίνηση. Και τον Χουάνγκ να έχει να δώσει δύο ακόμη (τουλάχιστον) παραστάσεις στα γήπεδα του Κατάρ με ότι αυτό συνεπάγεται…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ