Μάριο Βρουσάι: Το μέλλον δεν είναι δώρο, είναι επίτευγμα! (vids)

Μάριο Βρουσάι: Το μέλλον δεν είναι δώρο, είναι επίτευγμα! (vids)

Το μέλλον είναι όλο δικό του. Ο Μάριο Βρουσάι πέτυχε σήμερα το παρθενικό του τέρμα με τη φανέλα του Ολυμπιακού, στην πρώτη του συμμετοχή στο πρωτάθλημα!

Ήταν Σεπτέμβρης του 2016 όταν ο Μάριο Βρουσάι υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Μια εφηβική ζωή με… ερυθρόλευκο πυρήνα και δεκάδες θυσίες στο βωμό του ονείρου του, έπαιρνε σάρκα και οστά. Λιγότερο από δύο χρόνια μετά, σήμερα (16/04), ο 19χρονος μεσοεπιθετικός στην πρώτη του συμμετοχή με την ομάδα ανδρών στο πρωτάθλημα πέτυχε το παρθενικό του τέρμα με τους Πειραιώτες, διαμορφώνοντας το τελικό 5-1 με ωραίο δεξί πλασέ μετά από σέντρα του Καρίμ Ανσαριφάρντ!

Ο νεαρός… κίλερ με το αγγελικό πρόσωπο γεννήθηκε στην Αλβανία στις 2 Ιουλίου του 1998. Μεγάλωσε στην Ναύπακτο, όπου έκανε και τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα (στον Ναυπακτιακό Αστέρα). Από το 2015 ανήκει στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού. Ήταν μάλιστα μέλος της ομάδας που κατέκτησε το Πρωτάθλημα Superleague Κ20 συμβάλλοντας τα μέγιστα αφού σε 19 συμμετοχές βρήκε δίχτυα 10 φορές! Την επόμενη σεζόν (2016-17) εξαργύρωσε τις εμφανίσεις του με τα Ερυθρόλευκα (πάνω από 19 τέρματα) με την κλήση του από τον Γιάννη Γκούμα στην Εθνική Νέων.

Ο 19χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός φέτος, έχει στο… ενεργητικό του τρεις συμμετοχές με την πρώτη ομάδα. Συγκεκριμένα δύο στο Κύπελλο (κόντρα σε Αχαρναϊκό και Πλατανιά) και μία στο πρωτάθλημα αυτή κόντρα στον ΑΟΚ. Σε αυτές τις συμμετοχές μετρά μία ασίστ στον Ούρους Τζούρτζεβιτς στην εκπνοή του αγώνα κόντρα στον Πλατανιά τον Οκτώβριο, ενώ πλέον άνοιξε λογαριασμό και στο σκοράρισμα, υπό το βλέμμα του… Πέδρο Μαρτίνς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο σήμερα, όσο και στις άλλες δύο συμμετοχές του στο πλαίσιο του Κυπέλλου, πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή (σήμερα στο 78′ στη θέση του Κέβιν Μιραλάς). Έχει, λοιπόν, σε λιγότερο από 30 αγωνιστικά λεπτά στις τρεις συμμετοχές του έως τώρα (12 λεπτά με τον Αχαρναϊκό, 5 λεπτά με τον Πλατανιά και 12 λεπτά με την Κέρκυρα),  καταφέρει να εντυπωσιάσει με την ενέργειά του στο ματς με τον Αχαρναϊκό, με την ασίστ του στο παιχνίδι με τον Πλατανιά και το τέρμα του κόντρα στην Κέρκυρα. Τα καλύτερα έρχονται. Εξάλλου το μέλλον, λένε, ανήκει σ’ αυτούς που πιστεύουν στα όνειρά τους!

Δείτε το παρθενικό του γκολ, με το οποίο διαμόρφωσε το τελικό 5-1 του Ολυμπιακού επί της Κέρκυρας:

Η ασίστ του στον Τζούρτζεβιτς στο ματς με Πλατανιά:

https://www.youtube.com/watch?v=r7v6rm-KUwI

Η ενέργειά του στην αρχή της φάσης από την οποία προήλθε το τελευταίο τέρμα του Ολυμπιακού κόντρα στον Αχαρναϊκό:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ