Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός νίκησε την Κέρκυρα με 5-1 έχοντας για πρωταγωνιστές την τριάδα Μιραλάς, Φορτούνη και Ανσαριφάρντ. Γκολ και από τον 19χρονο επιθετικό, Μάριο Βρουσάι.

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες καθώς επικράτησε της Κέρκυρας με 5-1. Ο Κέβιν Μιραλάς θύμισε μεγάλες στιγμές της πρώτης του θητείας στην ομάδα του λιμανιού. Πολύ καλό ματς και από τον Φορτούνη (γκολ και δύο ασίστ) ενώ εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ανσαριφάρντ. Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι το πέμπτο γκολ του Ολυμπιακού πέτυχε ο νεαρός Μάριο Βρουσάι.

Προτό: Ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού δεν είχε σωστή αντίδραση στην φάση του γκολ που πέτυχε ο Επστάιν. Ο Βέλγος πορτιέρε έκανε λανθασμένη έξοδο και επέτρεψε στον Γερμανό να πλασάρει. Είχε πάντως την καλή απόκρουση στο52’ στην κεφαλιά του Μυτίδη.

Ελαμπντελαουί: Μπήκε χαλαρά στο παιχνίδι αλλά στην συνέχεια ανέβασε την απόδοση του. Είχε συμμετοχή και στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού.

Ένγκελς: Ο Βέλγος στόπερ επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των ερυθρόλευκων και μάλιστα κατάφερε να σκοράρει με ωραία κεφαλιά, πετυχαίνοντας το τέταρτο γκολ του Ολυμπιακού.

Νικολάου: Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού είχε καλές και κακές στιγμές στο παιχνίδι του.

Κούτρης: Ήταν ιδιαίτερα δραστήριος και βοήθησε σημαντικά την ομάδα του και επιθετικά. Πρέπει μάλιστα να σημειωθεί ότι στο πρώτο ημίχρονο τραυματίστηκε αλλά έμεινε στο ματς δείχνοντας το πάθος του.

Ρομαό: Έτρεξε πολλά χιλιόμετρα και η απόδοση του έχει θετικό πρόσημο.

Ταχτσίδης: Για ένα ακόμα παιχνίδι έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει πολλά στους ερυθρόλευκους. Από τα πόδια του ξεκίνησαν πολλές επιθετικές προσπάθειες των πειραιωτών.

Φορτούνης: Ο διεθνής μέσος του Ολυμπιακού έκανε εξαιρετικό παιχνίδι και ήταν μαζί με τον Μιραλάς και τον Ανσαριφάρντ οι κορυφαίοι παίκτες των ερυθρόλευκων. Ο Φορτούνης έκανε πάσα μισό – γκολ στον Ανσαριφάρντ στη φάση του 1-0, πέτυχε το τρίτο γκολ της ομάδας του ενώ είχε και την σέντρα στο γκολ του Ένγκελς.

Μιραλάς: Θύμισε τον παλιό καλό Μιραλάς. Ο Βέλγος στράικερ έκανε τα πάντα στο ματς και δικαιολογημένα κέρδισε το χειροκρότημα της εξέδρας. Πέτυχε ένα πολύ ωραίο γκολ και από δική του ωραία ενέργεια και πάσα, ξεκίνησε η φάση του τρίτου γκολ των ερυθρόλευκων

Μάριν: Ο Γερμανός εξτρέμ του Ολυμπιακού είχε διάθεση στο παιχνίδι του. Πήρε πρωτοβουλίες, έψαξε το γκολ με ατομικές ενέργειες αλλά θα πρέπει να σημειωθεί πως υπήρχαν και φάσεις που θα μπορούσε να είναι πιο ομαδικός.

Ανσαριφάρντ: Εντυπωσιακή εμφάνιση από τον διεθνή σέντερ φορ του Ολυμπιακού. Ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ, είχε την ασίστ στον Φορτούνη και γενικά προκάλεσε πολλά προβλήματα στην αμυντική γραμμή των φιλοξενούμενων. Ο Ανσαριφάρντ έφτασε τα 15 γκολ στο πρωτάθλημα και είναι πρώτος σκόρερ μαζί με τον Πρίγιοβιτς.

Μάρτινς: Ο Πορτογάλος πέρασε στο ματς στο τελευταίο εικοσάλεπτο και προσπάθησε να έχει συμμετοχή στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού.

Ανδρούτσος: Ο νεαρός μέσος αγωνίστηκε στο τελευταίο 15λεπτο και είχε διάθεση.

Βρουσάι: Ο 19χρονος επιθετικός άρπαξε την ευκαιρία που του έδωσε ο προπονητής και κατάφερε να πετύχει γκολ. Ο Βρουσάι μπήκε στο ματς στο 77’ αντί του Μιραλάς και παρά το ότι έπαιξε για λίγα λεπτά, κατάφερε να βρει δίχτυα, πετυχαίνοντας το πέμπτο γκολ του Ολυμπιακού.

Προπονητής: Χρήστος Κόντης: Ο Ολυμπιακός έκανε καλή εμφάνιση και επέστρεψε στις νίκες. Επέλεξε την χρησιμοποίηση του Φορτούνη στην βασική εντεκάδα και δικαιώθηκε για την επιλογή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ