Transfermarkt: «Πρώτο φαβορί ο Ολυμπιακός για Ρονάλντο!» (pic)

Transfermarkt: «Πρώτο φαβορί ο Ολυμπιακός για Ρονάλντο!» (pic)

Απίστευτο κι όμως αληθινό, με το έγκυρο Transfermarkt να δίνει πρώτο φαβορί για την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο τον Ολυμπιακό με 48% πιθανότητες!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έμεινε ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν από μερικές μέρες και πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού στην καριέρα του. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ωστόσο, βρίσκεται στα γήπεδα του Κατάρ με την εθνική Πορτογαλίας για το Μουντιάλ και δεν έχει αποφασίσει για το μέλλον του, με τα σενάρια να δίνουν και να παίρνουν σχετικά με τον επόμενο σύλλογο που θα αγωνιστεί.

Το «Transfermarkt» έχει δημιουργήσει μια λίστα με τις πιθανές ομάδες που μπορεί να συνεχίσει την καριέρα του ο 37χρονος επιθετικός και το απίστευτο κι όμως αληθινό είναι ότι ο Ολυμπιακός θεωρείται το πρώτο φαβορί για την απόκτηση του. Η πιο έγκυρη πιθανόν αθλητική ιστοσελίδα στον κόσμο δίνει τις πιθανότητες της για το μέλλον του και οι ερυθρόλευκοι στην κορυφή της λίστας με 48% πιθανότητες για να τον κάνουν δικό τους.

Βλέπετε, το «γκελ» που έχουν κάνει στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο οι σπουδαίες κινήσεις του καλοκαιριού στο λιμάνι με την απόκτηση του Χάμες Ροντρίγκες και του Μαρσέλο έχουν φέρει τον Ολυμπιακό πολύ ψηλά στη λίστα και για τον Πορτογάλο θρύλο, που ήταν συμπαίκτης με τους δυο παίκτες των Πειραιωτών στη Ρεάλ. Το όνομα του Ολυμπιακού «παίζει» ανάμεσα σε μεγαθήρια του ποδοσφαίρου, όπως είναι η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπάγερν, αλλά και η ζάμπλουτη Νιούκαστλ.

Όσον αφορά τα ποσοστά που έχουν τεθεί, μετά το 48% του Ολυμπιακού, ακολουθούν η βασίλισσα με 39%, οι Βαυαροί με 38%, η Ιντερ Μαϊάμι με 30%, η Αλ Νασρ με 27%, η Αλ Χιλάλ με 25% και η Νιούκαστλ με μόλις 8%.

Αξίζει να σημειωθεί πως την προηγούμενη εβδομάδα έγινε γνωστό πως η Αλ Νασρ προσφέρει στον Πορτογάλο συμβόλαιο 3 ετών με συνολικές απολαβές που φτάνουν στα 213 εκατ. ευρώ, που θα αποτελεί το μεγαλύτερο συμβόλαιο που έχει δοθεί ποτέ. Όπως και να έχει πάντως την απόφαση για το μέλλον του δύσκολα να την πάρει εν μέσω του Μουντιάλ, αφού και ο ίδιος έχει δηλώσει πρόσφατα ότι αν καταφέρει και πάρει τον τίτλο στο Κατάρ με την Πορτογαλία θα «κρεμάσει» τα παπούτσια του.

Δείτε τι αναφέρει το έγκυρο «Transfermarkt» για Ρονάλντο και Ολυμπιακό:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ