Η κριτική των παικτών της Κέρκυρας

Η κριτική των παικτών της Κέρκυρας

Οι Φαίακες το πάλεψαν στο Γ. Καραϊσκάκης, με τους Μυτίδη και Επστάιν να προβληματίζουν αρχικά τον Ολυμπιακό, αλλά τελικά υπέκυψαν στην ανωτερότητα των ερυθρόλευκων και ηττήθηκαν με το βαρύ 5-1.

Η Κέρκυρα άρχισε καλά κόντρα στον Ολυμπιακό στο Γ. Καραϊσκάκης, ισοφάρισε αλλά τελικά δεν κατάφερε να ανταποκριθεί κόντρα στον Ολυμπιακό που είχε διάθεση και όρεξη, αγωνιζόμενος υπό το βλέμμα του νέου προπονητή του. Ας δούμε τα πεπραγμένα των παικτών του Γιάννη Μαντζουράκη:

Γιαννακόπουλος
Ο τερματοφύλακας της Κέρκυρας είχε μια δύσκολη βραδιά στο Γ. Καραϊσκάκης. Δέχτηκε πέντε γκολ και παρά το γεγονός πως έκανε κάποιες αποκρούσεις, ήταν νευρικός και δεν ενέπνευσε σιγουριά στους αμυντικούς του.

Αντέτζο
Προσπάθησε όσο μπορούσε να συγκρατήσει τους επιθετικούς του Ολυμπιακού. Είχε καλές στιγμές στο ματς, αλλά όταν είσαι αμυντικός και η ομάδα σου δέχεται πέντε τέρματα, δεν μπορείς να είσαι στους διακριθέντες.

Λέκοβιτς
Σερ ρόλο κεντρικού χαφ, δέχτηκε αρκετή πίεση, καθώς ο Ολυμπιακός επέλεξε να επιτεθεί κεντρικά στο αποψινό ματς.

Γεωργίου
Από τους καλύτερους των Φαιάκων στην αναμέτρηση. Μέχρι να γίνει αλλαγή λόγω κούρασης ήταν συνεπέστατος τόσο στα αμυντικά του καθήκοντα στο αριστερό άκρο, όσο και δημιουργικά, προβληματίζοντας τον Ομάρ με τα ανεβάσματά του.

Σπίνουλας
Δέχτηκε περισσότερη πίεση στο αριστερό άκρο της άμυνας μια και ανέβαιναν από εκεί οι Μιραλάς και Κούτρης. Περιορίστηκε σε αμυντικό ρόλο αι πάλεψε όσο μπορούσε κόντρα στους κεφάτους ερυθρόλευκους.

Μυτίδης
Ήταν από τους πιο δραστήριους επιθετικούς αλλά στις τέσσερις φορες που βρέθηκε σε θέση βολής, λίγο η αστοχία, λίγο ο Προτό του στέρησαν κάποιο τέρμα.

Σιόντης
Έτρεξε, μόχθησε αλλά δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του καθώς είχε να κάνει με τους ιδιαίτερα ανεβασμένους Μάριν και Φορτούνη που επιχειρούσαν από τον χώρο ευθύνης του. Δεν μπόρεσε να βοηθήσει ιδιαίτερα ούτε επιτελικά.

Ρόλε
Ανέλαβε όλα τα στημένα της Κέρκυρας και προσπάθησε να κρατήσει μπάλα όσο μπορούσε. Εκμεταλλεύτηκε σωστά τις κινήσεις Μυτίδη και Επστάιν στον κενό χώρο.

Μπαλάφας
Αρκετή βρώμικη δουλειά από τον έμπειρο κεντρικό χαφ, αλλά και αυτός δούλεψε… υπερωρίες απέναντι στους κεντρώους του Ολυμπιακού.

Επστάιν
Ο Γερμανός είχε ένα καλό ματς κυρίως στο πρώτο ημίχρονο όπου είχε και δυνάμεις. Πέτυχε το γκολ και ταλαιπώρησε τη δεξιά πτέρυγα του Ολυμπιακού. Σταδιακά όμως στο δεύτερο μέρος κουράστηκε και έπεσε φανερά η απόδοσή του.

Γρομητσάρης
Και αυτός πέρασε δύσκολες στιγμές ως κεντρικός αμυντικός δίπλα στον Αντέτζο. Κέρδισε και αυτός κάποις μονομαχίες και προσπάθησε να προωθήσει το παιχνίδι της ομάδας του από πίσω, αλλά σίγουρα το πρόσημο είναι αρνητικό.

Τουράμ (Αλλαγή στο 73’)
Μπήκε στη θέση του Γεωργίου και φρέσκαρε την επιθετική γραμμή της Κέρκυρας. Έψαξε μάλιστα σε δύο φάσεις το γκολ, αλλά για… λεπτομέρειες δεν χρίστηκε σκόρερ.

Αρτυματάς (Αλλαγή στο 79’)
Μπήκε αντί του Επστάιν αλλά δεν φάνηκε ιδιαίτερα στο λιγοστό διάστημα που είχε για να αγωνιστεί.

Ιωάννου (Αλλαγή στο 55’)
Μπήκε αντί του Σιόντη νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο, στην προσπάθεια του Μαντζουράκη να αλλάξει τα αμυντικά του πλάνα, αλλά η έκβαση της αναμέτρησης δεν δικαίωσε την επιλογή του προπονητή της Κέρκυρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ