Παναθηναϊκός: Προπονήθηκε κανονικά ο Παλάσιος – Αποθέωση για τους «πράσινους» από τον κόσμο (vid)

Παναθηναϊκός: Προπονήθηκε κανονικά ο Παλάσιος – Αποθέωση για τους «πράσινους» από τον κόσμο (vid)

Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος ξεπέρασε τη θλάση του και προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς στην Κύπρο όπου η αποστολή των «πράσινων» γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο της ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε τη δουλειά στην Κύπρο και από την κιόλας μέρα μπήκε στο κανονικά πρόγραμμα ο Σεμπαστιάν Παλάσιος που ξεπέρασε τη θλάση που τον ταλαιπωρούσε τις τελευταίες εβδομάδες.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναμένεται να τον προφυλάξει στο πρώτο φιλικό με τη Χάποελ Μπερ Σεβά (1/12) και το πιο πιθανό είναι να αρχίσει να παίρνει χρόνο συμμετοχής στα επόμενα δύο φιλικά τεστ, με την Πάφο (4/12) και τη Νέα Σαλαμίνα (7/12).

Διαβάστε επίσης: Έπιασε δουλειά ο Ολυμπιακός στην Ισπανία (pics)

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος όπου δεν ανέβηκε και ιδιαίτερα η ένταση λόγω της κούρασης από το ταξίδι, ο Γιοβάνοβιτς χώρισε τους παίκτες σε δύο μεγάλες ομάδες των δέκα παικτών, μαζί με τρεις «μπαλαντέρ» και δούλεψε για περίπου 30 λεπτά στην κυκλοφορία της μπάλας σε μικρούς χώρους (μισό γήπεδο).

Οι «πορτοκαλί» ήταν οι Σπόραρ, Σένκεφελντ, Τσόκαϊ, Βέρμπιτς, Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Τσέριν, Χουάνκαρ, Βαγιαννίδης, Κυριόπουλος, οι «μπλε» ήταν οι Μάγκνουσον, Σάρλια, Βέρμπιτς, Ρούμπεν, Συμεωνίδης, Ιωαννίδης, Κώτσιρας, Σαβιέρ, Σάντσες, Μπερνάρ, ενώ οι Παλάσιος, Κρυπαράκος και Σιδεράς ήταν «μπαλαντέρ».

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι στο ξενοδοχείο της ομάδας βρέθηκαν το απόγευμα οπαδοί του Παναθηναϊκού που αποθέωσαν παίκτες και προπονητή με καπνογόνα και συνθήματα.

Δείτε το βίντεο:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ