Ματζουράκης : «Θα το παλέψουμε, όπως το κάναμε με τον Ολυμπιακό»

Ματζουράκης : «Θα το παλέψουμε, όπως το κάναμε με τον Ολυμπιακό»

Ο Γιάννης Ματζουράκης τόνισε πως η Κέρκυρα θα διεκδικήσει όσες πιθανότητες παραμονής της απομένουν, όπως ακριβώς έκανε και στο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ό,τι καλύτερο μπορεί για να διεκδικήσει τις πιθανότητες παραμονής της θα κάνει η Κέρκυρα στα τρία εναπομείναντα ματς της Σούπερ Λιγκ, όπως τόνισε ο Γιάννης Ματζουράκης, ο οποίος ήταν ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του παρά το 5-1 από τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

Για την εικόνα της ομάδας του και το αποτέλεσμα: «Είχαμε μία πολύ καλή ομάδα και εικόνα και στα τελευταία 2 λεπτά του α’ μέρους είχαμε αφέλεια. Συνεχίσαμε με αφέλεια και στο 2ο μέρος. Αποφασίσαμε να παίξουμε συγκρατημένα αλλά παρόλα αυτά δεχθήκαμε 2 γκολ από αντεπίθεση. Δεν έχω παράπονο από την προσπάθεια αλλά μία ομάδα που πρέπει να είναι πιο επαγγελματική. Δείτε 15 τελικές ο Ολυμπιακός και 11 εμείς. Δεν μπορείς να έχεις παράπονο από τους παίκτες αλλά θέλεις πειθαρχία. Συγχαρητήρια για το α’ μέρος. Επίσης κομβικό είναι ότι στο 49′ χάνει γκολ ο Μυτίδης και μετά γκολ ο Ολυμπιακός στο 50′ και ύστερα και το 3-1».

Για τον επαγγελματισμό των παικτών: «Αυτήν την λέξη ξέρω. Μπορεί να κάνει και λάθος. Μου δίνεις μία πάσα καλή. Στα οκτώ ματς που είμαστε εδώ η ομάδα έχει δεχθεί μόνο 5 γκολ έως τώρα. Σε 18 είχε 11 βαθμούς και σε 8 πήρε 10 η ομάδα. Είχαμε και 6 τέρματα που είχαμε βάλει και σήμερα δεχθήκαμε τα 5 του Ολυμπιακού. Δεν βοηθηθήκαμε πουθενά. Αντίθετα μας κυνήγησαν σε αρκετά ματς, όπως στον Παναιτωλικό που είχαμε κακή διαιτησία. Άλλες ομάδες ήταν πιο τυχερές».

Για τις μαθηματικές ελπίδες: «Εμείς θα παλέψουμε, όπως παλέψαμε και αυτό το ματς. Τι θα γίνει δεν το ξέρουμε. Είμαστε ενεργοποιημένοι παρά την θέση μας και με πολύ καλές δυνάμεις. Προσπαθούμε να αλλάξουμε φιλοσοφία και κάναμε ένα πιεστικό παιχνίδι. Άλλη ερώτηση; Στεγνώσατε;»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ