Ολυμπιακός: Η διάγνωση για Μαρσέλο

Ολυμπιακός: Η διάγνωση για Μαρσέλο

Ο Βραζιλιάνος αποχώρησε τραυματίας από το φιλικό του Ολυμπιακού με την Χάντερσφιλντ.

Ατυχος στάθηκε ο Μαρσέλο στο φιλικό του Ολυμπιακού με την Χάντερσφιλντ (2-0), καθώς κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου δέχθηκε ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα από τον Αγινά και έγινε αναγκαστική αλλαγή, αφήνοντας τη θέση του στον Ντορόν Λάιντνερ.

Ο Βραζιλιάνος δέχθηκε μια κλωτσιά στο δεξιό γαστροκνήμιο, αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία στο ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού. Ο Λατινοαμερικάνος σούπερ σταρ θα ακολουθήσει κρυοθεραπεία, συμπτωματική αγωγή και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί.

Διαβάστε επίσης: Το δράμα του Μάκη Γιατρά

Ο αστέρας της πειραϊκής ομάδας, παρότι αποχώρησε κουτσαίνοντας από τον αγωνιστικό χώρο, δεν δείχνει να αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα, γεγονός που καθησυχάζει τον Μίτσελ.

Ο Μαρσέλο στο πρώτο κομμάτι της σεζόν πραγματοποίησε μόλις 5 συμμετοχές σε Super League και Europa League, αλλά στη χειμερινή προετοιμασία δουλεύει σκληρά, για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στο δεύτερο μισό.

Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί από το ιατρικό τιμ του πειραϊκού συλλόγου και τις επόμενες ημέρες θα φανεί εάν θα βρίσκεται στη διάθεση του Μίτσελ για το φιλικό της ερχόμενης Κυριακής (4/12) με την Σταντάρ Λιέγης του Φίλιπ Ζινκερνάγκελ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ