Μεγάλη έκπληξη Μίτσελ με Μπιέλ ενόψει Σταντάρ Λιέγης – Η 11άδα, ο Αγκιμπού και οι «πύργοι» Κασάμι, Εμβιλά

Μεγάλη έκπληξη Μίτσελ με Μπιέλ ενόψει Σταντάρ Λιέγης – Η 11άδα, ο Αγκιμπού και οι «πύργοι» Κασάμι, Εμβιλά

Ο Μίτσελ ετοιμάζει ενδεκάδα-έκπληξη κόντρα στη Σταντάρ Λιέγης, με τον Πεπ Μπιελ να παίζει για πρώτη φορά σε μία θέση που γνωρίζει καλά από το... παρελθόν.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού στην Εστεπόνα, δίνει την ευκαιρία στον Μίτσελ να κάνει δοκιμές. Να διαπιστώσει εάν κάποιες από τις ιδέες του μπορούν να είναι υλοποιήσιμες. Ενόψει του κυριακάτικου φιλικού των ερυθρόλευκων, με αντίπαλο τη Σταντάρ Λιέγης (16:00), ο 59χρονος τεχνικός αποφάσισε να κάνει μια δοκιμή, που αν μη τι άλλο παρουσιάζει ενδιαφέρον. Καθώς ετοιμάζεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό χωρίς κλασικό σέντερ φορ. Αλλά με τον Πεπ Μπιελ στην κορυφή της επίθεσης!

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δοκίμασε το πρωί του Σαββάτου τριάδα με Γκάρι Ροντρίγκες και Γιώργο Μασούρα στα άκρα και τον Μπιέλ μπροστά τους, σε ρόλο σέντερ φορ. Ωστόσο το απόγευμα επιβεβαιώθηκε πως δεν ήταν απλά μια σκέψη ή μια απλή ιδέα για την αναμέτρηση με τους Βέλγους. Αλλά η απόφασή του να δοκιμάσει τον συμπατριώτη του σε μια θέση που γνωρίζει καλά από το πέρασμά του στην Κοπεγχάγη. Θέση από την οποία έχει πετύχει τα περισσότερα από τα 32 γκολ που σημείωσε στη διάρκεια της παρουσίας τους την ομάδα της Δανίας.

Διαβάστε επίσης: Εμπαπέ για Πελέ: «Προσευχηθείτε για τον Βασιλιά»

Ο Μπιέλ είναι τελείως διαφορετικού στιλ επιθετικός από τους Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Σεντρίκ Μπακαμπού και σε συνδυασμό με την παρουσία των δύο γρήγορων εξτρέμ και του Αγκιμπού Καμαρά πίσω τους, ο Μίτσελ φαίνεται ότι θέλει να τεστάρει μια 11άδα που θα μπορεί να πιέζει τον αντίπαλο, να κλέβει μπάλες και να χτυπάει στο transition, χωρίς όμως η μπάλα να σηκώνεται. Ουσιαστικά θέλει γκολ με την μπάλα κάτω, με σωστές αποστάσεις, σωστές τοποθετήσεις, σωστές κινήσεις από όλους και ταχύτητα στον συνδυασμό εκτέλεσης όλων αυτών.

ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΝΤΟΪ – ΡΕΤΣΟΣ

Σε ό,τι έχει να κάνει με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που «έδειξε» ότι σκοπεύει να χρησιμοποιήσει, στο αρχικό σχήμα, κόντρα στη Σταντάρ θα δούμε για πρώτη φορά τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην άμυνα θα υπάρξουν δύο αλλαγές σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στη Χάντερσφιλντ. Ο Βρουσάι θα αγωνιστεί σε θέση δεξιού μπακ αντί του Ανδρούτσου, ενώ ο αριστερά ο Ρέαμπτσιουκ θα πάρει τη θέση του Μαρσέλο. Με το κεντρικό αμυντικό δίδυμο να μην αλλάζει και τον Μίτσελ να δείχνει ότι οι Ντόι, Ρέτσος θα είναι η βάση του Ολυμπιακού έως το τέλος της σεζόν, από τη στιγμή που ο Σωκράτης δεν μπορεί ακόμη να αγωνιστεί και ο Μπα θα κάνει καιρό να επιστρέψει από το πρόβλημα στον αστράγαλο.

Η «ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ» ΓΙΑ ΚΑΣΑΜΙ – ΕΜΒΙΛΑ – ΧΟΥΑΝΓΚ ΚΑΙ Ο ΑΓΚΙΜΠΟΥ

Σημειώναμε και τις προάλλες ότι ο Μίτσελ έχει δελεαστεί από τη σκέψη να χρησιμοποιήσει στην ίδια 11άδα τους Εμβιλά, Κασάμι και Χουάνγκ. Από τη στιγμή που ο Νοτιοκορεάτης μέσος βρίσκεται ακόμη στο Μουντιάλ του Κατάρ, ο Μίτσελ τεστάρει τον Ελβετό δίπλα στον Γάλλο μέσο και βάζει μπροστά τους ό,τι πιο κοντινό θεωρεί ότι διαθέτει η ομάδα του, τον Αγκιμπού Καμαρά. Ο οποίος, ειρήσθω εν παρόδω, έχει μια πάρα πολύ καλή παρουσία συνολικά στην προετοιμασία στην Ισπανία και δεν είναι τυχαίο ότι μαζί με τους Ντόι, Ρέτσο, Κασάμι, Μπιελ, είναι οι πέντε που δεν αλλάζει ο 59χρονος τεχνικός σε σχέση με το ματς κόντρα στη Χάντερσφιλντ. Με τον Αφρικανό να έχει ρόλο πιο κοντά στους τρεις της επίθεσης, Μασούρα, Γκάρι και Μπιελ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ