«Επαφές Ολυμπιακού για Κοβνάτσκι»

«Επαφές Ολυμπιακού για Κοβνάτσκι»

Ο Πολωνός επιθετικός στο στόχαστρο του Ολυμπιακού σύμφωνα με τους Γερμανούς…

Ο Ολυμπιακός κινείται δυναμικά και για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου με τους πρωταθλητές να εξετάζουν περιπτώσεις που θα τους ανεβάσουν την δυναμική και θα τους βοηθήσουν να λύσουν προβλήματα που παρουσιάστηκαν κατά το πρώτο μισό της σεζόν.

Ο Μίτσελ έχει κάνει ήδη το πρώτο ξεκαθάρισμα στο ρόστερ ενώ μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να αποφασίσει και για κάποιες ακόμη εκκρεμότητες την ώρα που αναζητούνται δυνατές μεταγραφές σε θέσεις «κλειδιά». Ο Ροντινέι έχει «κλείσει» για το δεξί άκρο της άμυνας και αναμένεται σύντομα στην Αθήνα με τις πληροφορίες από το εξωτερικό να φέρνουν στο προσκήνιο και επιθετικό!

Διαβάστε επίσης: Έχετε καταλάβει τι κάνει ο Μέσι με την Αργεντινή; (pics)

Ο λόγος για τον Πολωνό επιθετικό Νταβίντ Κοβνάτσκι με το ρεπορτάζ της «Rheinische Post», να υποστηρίζει πως ο Ολυμπιακός ψάχνεται για την περίπτωση του έχοντας ήδη κάνει κάποιες επαφές. Ο 25χρονος Πολωνός της Φορτούνα Ντίσελντορφ μετράει 7 γκολ και 7 ασίστ σε 19 ματς (1.533′) την φετινή σεζόν με τα γερμανικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως τον θέλουν τόσο η Μάιντς όσο και η Άιντραχτ.

Ο Μίτσελ βεβαίως έχει ήδη στη διάθεση του τον Μπακαμπού και τον Ελ Αραμπί ενώ και ο Μπιέλ μπορεί κάλλιστα να παίξει στην κορυφή της επίθεσης με τον Ισπανό τεχνικό να τον δοκιμάζει σε αυτή τη θέση όπως όλα δείχνουν στο σημερινό φιλικό με την Σταντάρ Λιέγης. Από την άλλη ο Ουι-Τζο πολύ δύσκολα θα ξαναπαίξει στον Ολυμπιακό.

Οι ερυθρόλευκοι ως γνωστόν αναζητούν και μια λύση πρώτης γραμμής για το κέντρο της άμυνας του ενώ ανοικτό είναι και το ενδεχόμενο μεταγραφής στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ