ΠΑΟΚ : Ο κόσμος ψήφισε Ρόμπερτ Μακ

ΠΑΟΚ : Ο κόσμος ψήφισε Ρόμπερτ Μακ

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ έδωσε το βραβείο του MVP στον Ρόμπερτ Μακ, για την εμφάνιση του στον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Μπορεί ο Αντρέ Βιεϊρίνια να αναδείχθηκε MVP του ΠΑΟΚ από τους δημοσιογράφους, στο ματς του περασμένου Σαββάτου (14/4) με τον Πανιώνιο, αλλά ο κόσμος του Δικέφαλου ανέδειξε ως κορυφαίο της ομάδας τον Ρόμπερτ Μακ, στην ψηφοφορία στο σάιτ της ΠΑΕ για τον «Fans Man of the Match».

Ούτε ο Πανιώνιος κατάφερε να σταματήσει τον ΠΑΟΚ σε ένα ακόμα κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδι στην Τούμπα. Παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου σημείωσαν τρία γκολ, με τους φιλοξενούμενους να καταφέρνουν απλά να μειώσουν σε 3-1 λίγο πριν το τέλος.

Εκ των πρωταγωνιστών του αγώνα ήταν ο Ρόμπερτ Μακ . Ο Σλοβάκος κάλυψε το αριστερό άκρο της επίθεσης του Δικεφάλου και ήταν απολαυστικός. Συνεχές τρέξιμο, συμμετοχή στις περισσότερες επιθετικές ενέργειες της ομάδας, δύο ασίστ και συνεχή απειλή προς την αντίπαλη εστία.

Στην ψηφοφορία για το «Fans Man of the Match» του αγώνα της Τούμπας, το κοινό του ΠΑΟΚ, επέλεξε τον Μακ ως τον πολυτιμότερο της αναμέτρησης με ποσοστό 39,59%. Στη δεύτερη θέση έμεινε ο εξαιρετικός Αντελίνο Βιεϊρίνια , που έκανε και πάλι τα πάντα μέσα στο γήπεδο, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Ομάρ Ελ Καντουρί , που επέστρεψε στην 11άδα και μάλιστα με γκολ.

Δείτε και το tweet της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ