Πάφος – Παναθηναϊκός 2-2: Δεν χάνει ούτε στα φιλικά (vids)

Πάφος – Παναθηναϊκός 2-2: Δεν χάνει ούτε στα φιλικά (vids)

Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλός στο πρώτο ημίχρονο, βρέθηκε να χάνει με 2-0 απέναντι στην Πάφο, ωστόσο με 2 γκολ σε τρία λεπτά κατάφερε να πάρει την ισοπαλία στην Κύπρο.

Μπορεί να μην είχε καλή εικόνα για 45 λεπτά και να βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2 γκολ, ο Παναθηναϊκός ωστόσο κατάφερε να σκοράρει δύο φορές σε τρία λεπτά στο δεύτερο μέρος, με τους Βέρμπιτς και Κρυπαράκο.

Τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ήταν αναγνωριστικά, με τις δύο ομάδες να μην απειλούν ιδιαίτερα την αντίπαλη εστία και την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω. Οι Κύπριοι ήταν εκείνοι που έφτασαν πρώτοι σε τελική ενέργεια με τον Χέσταντ, πρώτα στο 8′ να μην σημαδεύει εστία και ένα λεπτό αργότερα να βλέπει τον Λοντίγκιν να τον σταματάει. Οι «πράσινοι» απάντησαν με τον «κεραυνό» του Κώτσιρα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι στο 12ο λεπτό. Στο 24′ ο Μπεντανκόρ έγινε και πάλι απειλητικός για την εστία του Παναθηναϊκού, ωστόσο σούταρε άουτ.

Διαβάστε επίσης: Γαλλία – Πολωνία 3-1: Μέσι, με λένε Εμπαπέ

Το γκολ ήρθε τελικά για τους γηπεδούχους στο 39ο λεπτό, με τον Βαλακάρι να βρίσκει λίγο χώρο στο ημικύκλιο έξω από την μεγάλη περιοχή και με ένα πανέμορφο σουτ έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Λοντίγκιν.






Οι Κύπριοι μάλιστα βρήκαν και δεύτερο τέρμα μέσα σε έξι λεπτά, με τον Βαλακάρι δημιουργό αυτήν τη φορά. Ο Φινλανδός γέμισε, ο Μπεντανκόρ υποδέχτηκε εξαιρετικά και με γυριστό σουτ έκανε το 2-0 για την ομάδα του στην εκπνοή του ημιχρόνου.






Στο δεύτερο μέρος ο Γιοβάνοβιτς πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές και βοήθησε την ομάδα του να βελτιώσει την εικόνα της, κυρίως στο επιθετικό κομμάτι. Ο Παναθηναϊκός δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες και απείλησε να σκοράρει, αλλά δεν μπο0ρούσε να φτάσει στο γκολ, κυρίως εξαιτίας κακών τελειωμάτων ή αποφάσεων στις φάσεις. Εν τέλει η είσοδος του Βέρμπιτς ανέβασε ακόμα περισσότερο τον Παναθηναϊκό, με τον Σλοβένο να μπαίνει στο 64′ και στο 76′ να κερδίζει πέναλτι μετά από μαρκάρισμα του Γεωργίου. Ο ίδιος το εκτέλεσε και μείωσε σε 2-1.






Το «τριφύλλι» βρήκε και δεύτερο γκολ μέσα σε τρία λεπτά με τον νεαρό Κρυπαράκο να παίρνει την μπάλα από τον Βέρμπιτς μέσα στην περιοχή και να πλασάρει άψογα στην κλειστή γωνία για το 2-2, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος.






ΠΑΦΟΣ: Ολαθάμπαλ, Δημητρίου, Παλάσιος, Μιχαήλ, Χαραμπάτζε, Χέσταντ, Παλέγιο, Ταβάρες, Χόκο, Μπετανκούρ, Βαλακάρι.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Λοντίγκιν (62′ Μπρινιόλι), Βαγιαννίδης (78′ Κρυπαράκος), Πούγγουρας (62′ Σιδεράς), Σάρλια (53′ Μάγκνουσον), Χουάνκαρ (46′ Σάντσες), Συμεωνίδης (Τσοκάι), Πέρεθ (62′ Κυριόπουλος), Μπερνάρ (62′ Βέρμπιτς), Παλάσιος (46′ Κώτσιρας), Σαβιέρ, Σπόραρ (62′ Καμπετσής).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ