«Στη λίστα του Ολυμπιακού ο Νίκολας Ράσκιν» (vids)

«Στη λίστα του Ολυμπιακού ο Νίκολας Ράσκιν» (vids)

Ποιος είναι ο 21χρονος Βέλγος μέσος, Νίκολας Ράσκιν, για τον οποίο φέρεται να ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός.

Κάθε μέρα και ένα νέο όνομα ακούγεται για τον Ολυμπιακό ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, με τα ρεπορτάζ στο εξωτερικό αυτή τη φορά να μπλέκουν τους Ερυθρόλευκους με τον 21χρονο (23/2/2001) μέσο της Σταντάρ Λιέγης, Νίκολας Ράσκιν.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «CDS News», ο Ολυμπιακός είναι μια από τις ομάδες που ενδιαφέρεται για τον νεαρό άσο της βέλγικης ομάδας, ο οποίος φέτος έχει αγωνιστεί σε 18 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και έχει απολογισμό 1 γκολ και 4 ασίστ.

Διαβάστε επίσης: Ανατροπή με Τεόντοσιτς – Παίζει με Ολυμπιακό

Ο Νίκολας Ράσκιν, ο οποίος αγωνίστηκε στο πρόσφατο φιλικό που έδωσε ο Ολυμπιακός με την Σταντάρ Λιέγης στην Μαρμπέγια της Ισπανίας, παίζει κυρίως ως 8άρι, αλλά μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσεις επίσης ως αμυντικό χαφ (6άρι), αλλά και ως «10άρι».

Ο 21χρονος έχει συμβόλαιο με την Σταντάρ μέχρι το καλοκαίρι του 2023, γεγονός που σημαίνει ότι από τον Ιανουάριο, που μπαίνει στο τελευταίο 6μηνο του συμβολαίου του, μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα επιθυμεί, χωρίς να πάρει χρήματα ο σύλλογος της Λιέγης.

Σύμφωνα με το transfermarkt, η… μετοχή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο αγγίζει τα 7 εκατ. ευρώ, ενώ εκτός από τον Ολυμπιακό, σύμφωνα πάντα με το «CDS News», ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν δείξει επίσης οι Μπριζ, Σπέτσια και Ρέιντζερς.

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ